Taste Garden: Το καλοκαιρινό «μυστικό» των Golden Foodies που συνδυάζει γεύση και shopping

Κι όμως, εάν υπάρχει ένα μέρος που το φετινό καλοκαίρι «υπόσχεται» να γεμίσει τα απογεύματά μας, με πρωτότυπες γεύσεις και μοναδικές μυρωδιές, μετατρέποντας το διάλειμμα από τις αγορές σε ένα δροσερό, γευστικό «ταξίδι».

Στο Taste Garden το deliciousness goes pop art, χάρη στις πιο funky καντίνες. Ο αγαπημένος κήπος μας περιμένει να δοκιμάσουμε signature πιάτα, detox χυμούς, εναλλακτικές street food επιλογές, λαχταριστά burgers και δροσιστικά cocktails από τα πιο δημοφιλή café και εστιατόρια του Golden Hall -Cultivos Coffee, everest exclusive, Flocafe Espresso Room, TGI Fridays, Starbucks.

Ένας καλοκαιρινός «παράδεισος» γεύσεων και αισθήσεων

Η πρώτη μας «στάση» έγινε σε ένα μέρος, που μας «συνέστησε» το κλασικό street food, στην πιο αναβαθμισμένη εκδοχή του. Φυσικά, πρόκειται για το everest exclusive του Golden Hall, όπου γευτήκαμε ένα λαχταριστό και ελαφρύ κομμάτι pizza προσούτο, μοτσαρέλα και μανιτάρια, μαζί με ένα δροσιστικό αναψυκτικό.

Συνεχίσαμε στο Flocafe Espresso Room από το οποίο επιλέξαμε έναν φυσικό, ανάμεικτο χυμό μήλο, μπανάνα, πορτοκάλι και μία φυσική λεμονάδα ανθρακούχα, για να συνεχίσουμε την περιήγησή μας στο Taste Garden.

Στο άκουσμα της φράσης TGI Fridays, στο μυαλό μας έρχονται λαχταριστά και χορταστικά πιάτα, που υπακούουν στους «κανόνες» της αμερικανικής κουζίνας και παράδοσης. Αυτό ακριβώς βρήκαμε στην πολύχρωμη καντίνα των TGI: Το διάσημο Fridays™ Signature Glazed Burger, μοσχαρίσιο burger επικαλυμμένο με Fridays™ Signature Glaze, onion rings, ντομάτα και λιωμένο Cheddar, τα Sesami Chicken Bites με την πιο πλούσια γλυκόξινη sauce και μία δροσιστική Fridays Classic Margarita.

Στo Cultivos Coffee μας πρότειναν το πιο γευστικό Classic Hot Dog, με αφράτο ψωμί και λουκάνικο Φρανκφούρτης. Βέβαια, η ώρα για ένα γλυκό είχε ήδη φτάσει επομένως δεν παραλείψαμε να εμπλουτίσουμε το μενού μας, με Waffle Choco: αφράτα κομμάτια βάφλας με πραλίνα φουντουκιού, μπισκότο και πέρλες σοκολάτας.

Last but not least, μία στάση στα Starbucks, όπου δοκιμάσαμε το S’mores Chocolate Muffin και το Mango Dragonfruit Refresha®, ένα ρόφημα εμπνευσμένο από τροπικές περιοχές, φτιαγμένο με έναν πολύχρωμο συνδυασμό γεύσεων γλυκού mango και Dragonfruit.

Το Taste Garden προσκαλεί όλους εμάς σε ένα αγαπημένο, καλοκαιρινό «ταξίδι» γεύσης με pop art διάθεση.

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
Go to top
aaa