Τα gadgets που δεν πρέπει να λείπουν από το σπίτι σας

Το σπίτι σας θέλετε να είναι cozy, άνετο και σύγχρονο. Και για να διαμορφώσετε ένα περιβάλλον που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, υπάρχουν κάποια αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπουν από αυτό.

Η κουζίνα είναι ένα από τα πιο σημαντικά δωμάτια του σπιτιού, για αυτό χρειάζεται να είναι «εξοπλισμένη» με την αιχμή της τεχνολογίας, δηλαδή με το Xiaomi Smart Cooking Robot που θα βρείτε στο Mi Store, μία προηγμένη συσκευή μαγειρικής που διαθέτει 35 λειτουργίες και ετοιμάζει 200 συνταγές. Βέβαια, αν είστε vintage lovers και ενθουσιάζεστε με καθετί retro, μία γαλάζια φρυγανιέρα Smeg από τα Public, αξίζει σίγουρα μία θέση στον πάγκο σας, αφού θα αναβαθμίσει με το design του χώρου καθώς επίσης αξίζει να προσθέσετε και τον hi-tech γυάλινο βραστήρα με Wi-Fi Nedis που θα βρείτε στο κατάστημα Γερμανός

Η καφετιέρα Citiz & Milk Platinum από τη Nespresso, είναι ένα αξεσουάρ που θα κάνει πιο γευστικά τα πρωινά σας, αλλά και τα απογεύματα που χαλαρώνετε με φίλους. Αν η παρέα, βέβαια, προτιμάει το κρασί, στο Tricks & Treats θα βρείτε μία minimal βάση κρασιού που θα τους εντυπωσιάσει όλους!

Σημαντικό είναι και το wireless ηχείο Sony από το Sony Center, που με το φως του δημιουργεί μία chill ατμόσφαιρα. Εργάζεστε από το σπίτι; Το MacBook Pro 16" από την iStorm είναι μία must επένδυση για το home office σας. 

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa