Οι Golden Foodies στο everest exclusive: Το κλασικό street food σε… άλλη διάσταση

Aναζητάτε ένα μέρος, που θα ενθουσιάσει τους γευστικούς σας «κάλυκες» και θα σας «συστήσει» το κλασικό street food, στην πιο αναβαθμισμένη εκδοχή του; Θα το βρείτε στο everest exclusive του Golden Hall.

Οι Golden Foodies ανακάλυψαν ένα μέρος, το οποίο μέσα από κρύα ή ζεστά σάντουιτς, συνταγές για pizza, πεϊνιρλί, γεμιστά κρουασίνια και αρκετές vegan και vegetarian επιλογές, πάει το street food… σε άλλη διάσταση. Αναρωτιέστε, ποιους «exclusive», γευστικούς συνδυασμούς, επέλεξαν να δοκιμάσουν, χάρη στην Do it your way εμπειρία του everest exclusive; Μία Pizza Margherita με ένα ποτήρι αναψυκτικό και την χορταστική Ciabatta με μοτσαρέλα, ντομάτα και προσούτο, συνδυασμένη με τον πιο αρωματικό cappuccino!

Φυσικά, η μεγάλη ποικιλία από τα πιο φρέσκα και λαχταριστά υλικά, τους έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τους δικούς τους συνδυασμούς και για το επόμενο γεύμα στο γραφείο, το σπίτι ή τη βόλτα τους, όπως ακριβώς επιθυμούσαν. Γι’ αυτό, δεν παρέλειψαν να ψωνίσουν υπέροχες σαλάτες και αχνιστές σφολιάτες.

Για τους Golden Foodies τα everest exclusive έχουν κερδίσει το «στοίχημα» για μία διαφορετική street food εμπειρία, αφού «υπόσχονται» - μέσα από λαχταριστά πιάτα - να συνοδεύουν κάθε στιγμή της ημέρας σας!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa