Carolina Herrera

Κοσμήματα, Ρολόγια & Οπτικά, Μόδα, Παιδικά Είδη, Τσάντες, Αξεσουάρ & Είδη Ταξιδιού, Υπόδηση

Ως θεμελιώδες βήμα προς την ευρωπαϊκή επέκτασή του, το διεθνές fashion brand CHCarolinaHerreraεγκαινιάζει το πρώτο του κατάστημα στην Ελλάδα. Το κατάστημα θα βρίσκεται στον πρώτο όροφο του Golden Hall στην Αθήνα και θα ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό στα μέσα Δεκεμβρίου.

Το 2001, η Carolina Herrera δημιούργησε το δικό της lifestylebrandCH Carolina Herrera, που αποτελείται από πολυτελή γυναικεία και αντρικά έτοιμα ενδύματα, παιδικά ρούχα και αξεσουάρ, ενσωματώνοντας την αβίαστη κομψότητα και φινέτσα της σχεδιάστριας. Η πρόθεσή της ήταν να δημιουργήσει μια νέα συλλογή που να αντικατοπτρίζει έναν μοντέρνο, αβίαστο και κομψό τρόπο ζωής για τους άνδρες, τις γυναίκες και τα παιδιά. Φέτος, η CH Carolina Herrera ανοίγει στην Ελλάδα το πρώτο της κατάστημα, το οποίο θα περιλαμβάνει γυναικεία, ανδρική και παιδική σειρά ρούχων. Οι γυναικείες συλλογές CH Carolina Herrera αποπνέουν σιγουριά, κομψότητα και διαχρονική πολυτέλεια, οι ανδρικές συλλογές ξεχωρίζουν για την αρρενωπότητα και το αβίαστο στυλ τους, ενώ τα παιδικά ρούχα αντανακλούν τον τρόπο ζωής ενός χαρούμενου παιδιού.

Το 165 τ.μ. (TBC) κατάστημα CH Carolina Herrera στην Αθήνα υιοθετεί την τελευταία παγκόσμια φιλοσοφία των καταστημάτων CH Carolina Herrera, εξασφαλίζοντας μια ελκυστική και δελεαστική εμπειρία shopping. Βασίζεται στη δημιουργία ενός όμορφου χώρου, που είναι τόσο υποβλητικός όσο και φιλόξενος, με τη χρήση απλών, κομψών και περίπλοκων υλικών. Η ατμόσφαιρα του καταστήματος είναι ζεστή και αισθησιακή, ενώ διάφορες ατμόσφαιρες δημιουργούνται μέσα στον ίδιο χώρο. Υπάρχουν ιδιαίτερα δοκιμαστήρια, διαχωρισμένα από γυάλινα πορτρέτα της Carolina και της Carolina Jr. σε όλο το κατάστημα, καθιστώντας το ένα προσωπικό και οικείο περιβάλλον.

Με την είσοδο στο κατάστημα, η συλλογή αξεσουάρ πιάνει το βλέμμα του πελάτη. Η χρήση ζεστών ξύλων, πάνελ αλαβάστρου, πρώτων υφασμάτων και υφασμάτων από μαλλί σιζάλ δημιουργεί έναν οικείο χώρο πολυτέλειας. Στην περιοχή των ανδρών, ο χώρος ορίζεται χρωματικά από ένα άπειρο φάσμα γκρίζου, καφέ και μαύρου με τόνους σκούρου κόκκινου και ασημένιου. Τα δάπεδα raffia, οι ολισθαίνοντες πίνακες ξύλου και οι οθόνες συμπληρώνουν το χώρο δημιουργώντας έναν άνετο χώρο για τους άντρες. Κατά την είσοδο στην περιοχή με τις γυναικείες συλλογές, είναι εμφανής η αλλαγή στο ντεκόρ. Τα δάπεδα από σκληρό ξύλο με βελούδινα χαλιά, η επένδυση από μετάξι και οι κόκκινες αποχρώσεις που αντανακλούν οι λάμπες και τα μαξιλάρια, καθιστούν μια γυναίκα ελκυστική και πολυτελή σε αυτό το φιλόξενο περιβάλλον.

Στο κατάστημα, ένα άνετο τζάκι κοσμεί μια όμορφη βιβλιοθήκη. Αρωματικά κεριά καίγονται σε κάθε γωνιά που γεμίζουν το κατάστημα με τα τρία αρώματα της CH Carolina Herrera. Η ειδικά επιλεγμένη μουσική και η υπέροχη σειρά των βιβλίων ολοκληρώνουν την εμπειρία. Το όραμα της Herrera για τον κόσμο είναι ενστικτώδες: είναι μια αισθητική στην οποία ο λόγος συνδέεται στενά με την αντίληψη. Στο κατάστημα δημιουργείται ένα πλήρες σύμπαν CH.

Όπως ανέφερε η Carolina Herrera, «Η CH Carolina Herrera αντιπροσωπεύει τον τρόπο ζωής του σήμερα. Αντιπροσωπεύει τις κόρες μου και τον εαυτό μου. Είναι πνεύμα και στάση απέναντι στη ζωή. Η γυναίκα είναι ελεύθερη και σύγχρονη. Ο άντρας είναι μοναδικός και ενεργός. Είναι ένα πλήρες σύμπαν κομψότητας, άνεσης και στυλ, που στεγάζεται σε ένα εξαιρετικά εκλεπτυσμένο χώρο».

Σχετικά με την CH Carolina Herrera φιλοσοφία: Το 2001, η CH Carolina Herrera παρουσίασε ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής για άνδρες και γυναίκες πέρα από τις εθνότητες που είχε το κομψό και ξεχωριστό στυλ της υπογραφής Carolina Herrera. Είναι η έκφραση του οίκου Carolina Herrera και έχει ως στόχο να δημιουργήσει στοιχεία που μπορούν να γίνουν μέρος της καθημερινής ζωής για όσους ταυτίζονται με το στυλ της Carolina Herrera.

Πρώτος όροφος
Τηλ:
Email:
Shops