1896

Εστιατόρια & Καφέ, Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας

Ένας σύγχρονος χώρος εστίασης δημιουργήθηκε με θέα στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις με ξεκάθαρη ελληνική και μεσογειακή ταυτότητα και frugal gourmet φιλοσοφία που προάγει την ουσία της απλότητας. Έμφαση στις γεύσεις, την αξία της πρώτης ύλης, το άρτιο service, την λιτή διακόσμηση. Ένας χώρος που θα γοητεύσει με την κομψότητα του και θα προσφέρει στους επισκέπτες του Ολυμπιακού Μουσείου εμπειρία και εξυπηρέτηση που θα ολοκληρώνει την παραμονή τους στο χώρο.

Μια all day εμπειρία όπως μας την προτείνει η εταιρία Terrablue, που ήδη μας έχει δώσει 3 επιτυχημένα Il Barretto, το αγαπημένο Σερσέ λα Φαμ στη Μητροπόλεως αλλά και το μοναδικό NERO στη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Το 1896, ο νέος χώρος στο Ολυμπιακό Μουσείο γίνεται η επιλογή για καφέ-πρωινό, ελαφρύ γεύμα ή ποτό, coffee break , business lunch ή private events απαντώντας με τον καλύτερο τρόπο στην σύγχρονη διατροφική ηθική.

Όπως στο Σερσέ λα Φαμ, το Il Barretto και το NERO, έτσι κι εδώ, ο chef Γιάννης Μαρκουλής, που έχει την καθοδήγηση του μενού, δίνει τη δική του, ιδιαίτερα προσωπική άποψη για τη νέα ελληνική γεύση.

Πρώτος όροφος
Τηλ:
Shops