Τυροκομείο Κωσταρέλου

Εστιατόρια & Καφέ

Το Τυροκομείο Κωσταρέλου άνοιξε στο Golden Hall το νέο του κατάστημα, έναν χώρο με  αυθεντικό άρωμα παράδοσης και deli χαρακτήρα.

Εκεί θα βρείτε τα εκλεκτά τυριά και γαλακτοκομικά προϊόντα παραγωγής του Τυροκομείου, τη βραβευμένη φέτα που ωριμάζει σε ξύλινα βαρέλια και τα άλλα εξαιρετικά τυριά, τα φημισμένα γιαούρτια, τις κρέμες, το παραδοσιακό ρυζόγαλο και φυσικά το γάλα Κωσταρέλου, το φρέσκο, παστεριωμένο 100% ελληνικό γάλα, σε συσκευασίες του ενός λίτρου, Κατσικίσιο, Αγελαδινό Πλήρες και Αγελαδινό Ελαφρύ με 1.5% λιπαρά.

Όλα αυτά συνυπάρχουν με τη γωνιά του παντοπωλείου, όπου θα βρείτε επιλεγμένα προϊόντα μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα, ως πρώτη ύλη και καθημερινή έμπνευση για ποιοτικά γεύματα.

Στο κατάστημα προσφέρεται στον επισκέπτη, μια ολοκληρωμένη εμπειρία μύησης στις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις, καθώς κι έτοιμες γευστικές προτάσεις με εκλεκτές πρώτες ύλες. Θα ανακαλύψετε πολλές επιλογές σε κρύα, ζεστά και vegetarian Sandwich σε ντελικάτες εκδοχές. Ολόφρεσκες Σαλάτες και δροσερές Σούπες.  Smoothies και Milkshakes φρούτων και λαχανικών, με κυρίαρχο το γιαούρτι και το φρέσκο γάλα με την υπογραφή ποιότητας Κωσταρέλου. Υogurt bar με toppings, ελληνικά γλυκά του κουταλιού, μέλι, granola με ξηρούς καρπούς. 

To νέο κατάστημα στο Golden Hall αποτελεί τον νέο προορισμό, για να γνωρίσετε τις deli εκδοχές, των ελληνικών παραδοσιακών γεύσεων.
Ισόγειο
Τηλ:
Shops