Γερμανός

Τεχνολογία

O ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο Golden Hall δεν είναι απλώς μια πρόταση αλλά μια μοναδική εμπειρία αγοράς.
Ο συνολικός σχεδιασμός του καταστήματος βασίστηκε στη φιλοσοφία της άρτιας εξυπηρέτησης και εύκολης πλοήγησης του επισκέπτη μέσα στο κατάστημα. Στον ΓΕΡΜΑΝΟ ο επισκέπτης μπορεί να βρει υπηρεσίες και προγράμματα Cosmote και ΟΤΕ σε κινητή, σταθερή τηλεφωνία και Internet, τη μεγαλύτερη γκάμα συσκευών και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, ψηφιακών προϊόντων, laptops, gaming και αναλώσιμων.

Παράλληλα, ο καταναλωτής μπορεί να βρει τις αποκλειστικές υπηρεσίες ΓΕΡΜΑΝΟΣ:
G Pre Order για να παραγγείλει πρώτος τα νέα προϊόντα τεχνολογίας.
G Files για μεταφορά δεδομένων και τηλεφωνικού καταλόγου από τη μια συσκευή στην άλλη.
Αγορά εισιτηρίων Village Cinemas για να ζήσει την μαγεία του cinema.
Εκτύπωση φωτογραφιών από το κινητό του.
Ειδικός στο Internet συνεργάτης για να λύσει κάθε απορία στις εφαρμογές του.
G Service, με την εξουσιοδότηση των μεγαλύτερων κατασκευαστών και την τεχνογνωσία που διαθέτει το τμήμα υπηρεσιών.
Έλα στην ανακύκλωση ώστε ο επισκέπτης να ανακυκλώσει, κινητό, μπαταρίες, αξεσουάρ και μελάνια.
Μελετημένο στη λεπτομέρειά του, το κατάστημα είναι έτσι διαμορφωμένο εσωτερικά, ώστε με χρώματα και ευδιάκριτες επιγραφές να χωρίζεται ο χώρος σε τμήματα, όπως το ανοιχτό πράσινο και το πορτοκαλί, για τους τομείς της κινητής τηλεφωνίας και των ψηφιακών προϊόντων αντίστοιχα.
Μια επίσκεψη στο Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ αποτελεί την πιο προσφιλή λύση για τον καταναλωτή και την κάλυψη κάθε τεχνολογικής του ανάγκης για περισσότερα από 25 χρόνια. Η μεγαλύτερη αλυσίδα τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και υπηρεσιών της χώρας αριθμεί σήμερα περισσότερα από 830 καταστήματα σε 4 χώρες της Ευρώπης (Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία και Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας), προσφέροντας την πληρέστερη γκάμα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, ADSL και Internet, ψηφιακών μηχανών, games και laptops. 50.000 καταναλωτές επισκέπτονται κάθε ημέρα τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αποδεικνύοντας την εμπιστοσύνη τους στην εμπειρία των ανθρώπων του Δικτύου και τη συνεχώς ανανεώσιμη διάθεση για πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση. Η φιλικότητα και η γνώση των εξειδικευμένων πωλητών-συμβούλων του Δικτύου Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ μετατρέπουν ακόμη και την πιο πολύπλοκη εφαρμογή σε «βόλτα» στην εμπειρία της τεχνολογίας, όντας κοντά στον καταναλωτή τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την αγορά.

Ισόγειο
Τηλ:
Shops