Τα καταστήματα είναι ανοιχτά: 10:00 - 21:00
Τα καφέ είναι ανοιχτά: 09:00 - 22:00
Τα εστιατόρια είναι ανοιχτά: 11:00 - 23:00
Το parking είναι ανοιχτό: 08:30 - 00:00

Haralas

Υπόδηση

Το κατάστημα HARALAS διαθέτει μία ολοκληρωμένη συλλογή υποδημάτων ιδιαίτερης αισθητικής για γυναίκες και άνδρες. Απευθύνεται σε πελάτες με νεανικό και μοντέρνο στυλ, αλλά και σε αυτούς που επιλέγουν το πιο κλασικό και διαχρονικό. Εκτός από την ομώνυμη μάρκα haralas, διαθέτει και γνωστά brands από το εξωτερικό όπως: BCBGeneration, CAFE NOIR, CAMPER, CONVERSE, DKNY ACTIVE, HAVAIANAS, FITFLOP, GEOX, JESSICA SIMPSON, NIKE, ONITSUKA TIGER, PRINCE, PUMA, ROBERTΟ FESTA, SWEET BALLERINA, VINCE CAMUTO.

Περιγραφή εταιρείας:
Η αλυσίδα καταστημάτων HARALAS εξαγοράστηκε και συγχωνεύθηκε στον Όμιλο Επιχειρήσεων Λεμονή το 1999. Το λογότυπο εξελίχθηκε από «Χαραλάς» σε “haralas” και τα καταστήματα ανανεώθηκαν, προκειμένου το brand να ανταποκρίνεται καλύτερα στο σημερινό προφίλ του πελάτη, που είναι πιο νεανικό, παρακολουθεί τις τάσεις της μόδας και αποζητά επώνυμες μάρκες. Η αποστολή της αλυσίδας HARALAS είναι να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις ανάγκες των πελατών της για ενημερωμένες συλλογές, υψηλή ποιότητα και άψογο σέρβις στην ιδανική τιμή. Όλα αυτά τα στοιχεία, σε συνεργασία με το πρόθυμο και πλήρως ενημερωμένο προσωπικό κάνουν το shopping στα καταστήματα HARALAS μία ευχάριστη εμπειρία!

Ισόγειο
Τηλ:
Shops
×

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies. Δείτε περισσότερα

Κατάλαβα