Τα καταστήματα είναι κλειστά.
Τα καφέ είναι κλειστά.
Τα εστιατόρια είναι κλειστά.
Το parking είναι κλειστό.

Imaginarium

Παιχνίδια, Βιβλία & Γραφική Ύλη

Το παιδικό κατάστημα Imaginarium στο Golden Hall, αποτελεί ένα από τα επτά καταστήματα της γνωστής Ισπανικής αλυσίδας στην Ελλάδα. Το Imaginarium είναι ένας εντυπωσιακός χώρος που υποδέχεται τους πελάτες σαν «καλεσμένους». Ισχυρός μαγνήτης για τους μη μυημένους είναι η διπλή γαλάζια πόρτα στο κατάστημα, μία για τους ενήλικες και μία για τα παιδιά. Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό των καταστημάτων είναι πρόθυμο να κατευθύνει τους πελάτες στη σωστή επιλογή, ενημερώνοντας τους για τις 8 εκπαιδευτικές και τις 5 κοινωνικές αξίες που χαρακτηρίζουν τα παιχνίδια του Imaginarium.
Η χαρά, η ασφάλεια, η δημιουργία, η ισότητα, ο σεβασμός για το περιβάλλον και ο μη πολεμικός τους χαρακτήρας είναι μερικές μόνο από τις αξίες που προωθεί το Imaginarium, συμβάλλοντας έτσι στην εξελικτική ανάπτυξη των παιδιών ηλικίας 0-9 ετών. Το κατάστημα στο Golden Hall, είναι το πρώτο από τα καταστήματα Imaginarium με νέο concept, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, ανανεωμένη άποψη για την διπλή πόρτα και νέο, πιο άνετο περιβάλλον για τους καλεσμένους του. Στην Ελλάδα το Master Franchise του Imaginarium έχει ο Όμιλος Χαραγκιώνη, στα άμεσα σχέδια του οποίου, είναι η επέκταση της αλυσίδας σε ακόμα περισσότερες περιοχές της Αττικής και της Ελλάδας. Νέα καταστήματα αναμένονται να ανοίξουν το Νοέμβριο του 2010 στον Άγιο Δημήτριο και στο κέντρο της Αθήνας, στη περιοχή του Μουσείου.

Το μέλλον τους αρχίζει σήμερα!

Ισόγειο
Τηλ:
Shops
×

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies. Δείτε περισσότερα

Κατάλαβα