Παιχνιδόσπιτο

Παιχνίδια, Βιβλία & Γραφική Ύλη

Το ΠΑΙΧΝΙΔΟΣΠΙΤΟ στο Golden Hall αποτελεί έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο 165 τ.μ., στον οποίο μπορεί κανείς να ανακαλύψει πρωτότυπα, επιλεγμένα και δημιουργικά παιχνίδια, μέσα από μια τεράστια ποικιλία που απευθύνεται σε κάθε ηλικία! Το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος παρέχει άψογο και φιλικό service, ενώ δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη φροντισμένη συσκευασία των προϊόντων, καθώς για όλους εμάς «σημασία έχει η λεπτομέρεια». Κάθε παιδί, μικρό ή μεγάλο περιμένει ένα δώρο. Εμείς στο ΠΑΙΧΝΙΔΟΣΠΙΤΟ έχουμε ήδη διαλέξει πολλά παιχνίδια και δώρα για εσάς. Παιχνίδια σε προσεγμένη ποιότητα, ιδιαίτερα ευφάνταστα, για κάθε ηλικία! Με χαρά σας περιμένουμε στο κατάστημά μας στο GoldenHall, για να σας παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας και να διαλέξουμε μαζί τα πιο όμορφα παιχνίδια για τα παιδιά σας!

Η εταιρεία ΠΑΙΧΝΙΔΟΣΠΙΤΟ ΕΠΕ, δημιουργήθηκε με βασικό στόχο να καλύψει τις ανάγκες ενός κοινού απαιτητικού, που ξέρει να προτιμά, να συγκρίνει και να επιλέγει. Διανύοντας το 30ό έτος μιας πετυχημένης πορείας, και έχοντας γίνει, από το 1998, μέλος του κλειστού club VEDES, στο οποίο ανήκουν μόνο επιλεγμένα καταστήματα από όλη την Ευρώπη, εξασφαλίζει για εσάς μοναδικά παιχνίδια σε πολύ ιδιαίτερες τιμές. Το 1985 εγκαινιάστηκε το πρώτο κατάστημα στο Agora Center. Λόγω της πετυχημένης πορείας του, ακολούθησε η μεταφορά του σε μεγαλύτερο χώρο στο κέντρο της Κηφισιάς, στην οδό Λεβίδου 16. Εκεί λειτουργούσε έως το 2012, ενώ πλέον βρίσκεται στην οδό Κυριαζή 20. Το 1995 ακολούθησε η δημιουργία του καταστήματος «ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ» σε μια μονοκατοικία στο Νέο Ψυχικό, η οποία διαμορφώθηκε έτσι ώστε να θυμίζει ένα παλαιό σταθμό τρένου. Το 2005 άνοιξε «ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΟΣΠΙΤΟ» στο Πόρτο Ράφτη, ένας πολύ ιδιαίτερος χώρος ντυμένος με ξύλινο στοιχείο, γεμάτος παιχνίδι και φως. Το 2009 ξεκίνησε η συνεργασία του ΠΑΙΧΝΙΔΟΣΠΙΤΟ με το Golden Hall, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό του εμπορικού κέντρου να γνωρίσει την ποικιλία των παιχνιδιών της γνωστής αλυσίδας. Το 2012 μια νέα αρχή έγινε για το ΠΑΙΧΝΙΔΟΣΠΙΤΟ, στήνοντας ένα εξειδικευμένο κατάστημα στο Βύρωνα, για το ειδικό αγοραστικό κοινό του ΕΚΕΜΣ, προμηθεύοντάς τους παιχνίδια και γραφική ύλη.

Ισόγειο
Τηλ:
Shops
×

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies. Δείτε περισσότερα

Κατάλαβα