Alpha 989 live @ Golden Hall

Alpha 989 live @ Golden Hall

Το Ραδιόφωνο του ALPHA 989 γιορτάζει την ημέρα του έρωτα και εκπέμπει απ ευθείας την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου από τις 15:00-19:00 από το GOLDEN HALL σε μια μοναδική εμπειρία ακρόασης τεσσάρων ωρών.
Aπό τις 15:00 – 17:00 οι ‘Ραδιομύθοι’ Δημήτρης Παπανώτας και Βασίλης Γρηγορόπουλος μεταδίδουν απ ευθείας από το εμπορικό κέντρο και σας περιμένουν να ανακαλύψετε τις εκπλήξεις που σας επιφυλάσσει ο μυστικός σας Βαλεντίνος, μιλώντας για τον έρωτα με τον μοναδικό Σωτήρη Καλυβάτση, την ταλαντουχα Ηρώ Λούπη και την αγαπημένη μας Ματθίλδη Μαγγίρα! 
17:00-18:00 οι ΄Vie Ζαβοί΄ Σία Ανδρικάκη και Σπύρος Οικόπουλος δίπλα στο ‘κατακόκκινο κρεβάτι’ μοιράζουν δώρα αγάπης. Καλωσορίζουν τη διακεκριμένη ψυχολόγο Αγγελική Κουρμπέλη, το Διατροφολόγο και Συγγραφέα Ευάγγελο Ζουμπανέα τον ερωτικό τραγουδιστή Κώστα Καραφώτη και τους μοναδικούς Kings σε μια συνάντηση με θέμα.. τί άλλο? Tον Έρωτα!
18:00 – 19:00 Ακολουθεί ο ΄Πάρε να χεις’ Θανάσης Πάτρας ο οποίος ψάχνει για δυνατά χτυποκάρδια με τον Stand up comedian Λάμπρο Φισφή. Μαζί τους η ταλαντούχα ηθοποιός Ελευθερία Παρασκευά. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα βρίσκουν συναρπαστικές εκπτώσεις και μοιράζονται αγάπη και μυστικά δώρα με το κοινό αλλά και τους επισκέπτες του Golden Hall!

Shops
×

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies. Δείτε περισσότερα

Κατάλαβα