Τα Party Animals σας προσκαλούν σε αποκριάτικα πάρτυ στο Golden Hall

Τα Party Animals σας προσκαλούν σε αποκριάτικα πάρτυ στο Golden Hall

Αυτές τις Απόκριες.... η εταιρία διοργάνωσης παιδικών πάρτυ «The Party Animals» προσκαλούν όλα τα παιδιά στα πιο κεφάτα αποκριάτικα πάρτυ της πόλης, αποκλειστικά στο Golden Hall!
Οι Απόκριες θέλουν χορό, κέφι και παιχνίδι! Τα Party Animals προσκαλούν αποκλειστικά τους μικρούς μας φίλους σε μια σειρά έξι κεφάτων παιδικών πάρτυ, που συνδυάζουν τη χαρά του Καρναβαλιού με τα ποιοτικά ψυχαγωγικά προγράμματα πάρτυ των Party Animals.
Φορέστε την αποκριάτικη στολή σας κι ελάτε να χορέψουμε σε καρναβαλικούς ρυθμούς παρέα με τους πρωταγωνιστές του κεφιού, τους διασκεδαστικούς ήρωες μασκότ Party Animals! Σε ένα κεφάτο μουσικό πρόγραμμα από DJ, τα παιδιά απολαμβάνουν χορό στο παραδοσιακό γαιτανάκι, παιχνίδια μεταμφίεσης με αξεσουάρ από το βεστιάριο των party animals και διασκέδαση με πρωτότυπα ομαδικά παιχνίδια για πάρτυ από την ομάδα των εμψυχωτών μας!
Kαι οι εκπλήξεις δεν σταματούν ακόμα! Όλοι οι συμμετέχοντες στα πάρτυ, μπορούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό με έπαθλο 3 ολοκληρωμένα προγράμματα παιδικής ψυχαγωγίας για να υλοποιήσετε το δικό σας πάρτυ, σε χώρο της επιλογής σας, εντελώς δωρεάν από την ομάδα των Party Animals!

Αποκριάτικα Μουσικά πάρτυ με τις μασκότ Party Animals

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 16:00 – 18:00 (Τσικνοπέμπτη)
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 13:00 – 15:00
Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 13:00 – 15:00
Χώρος διεξαγωγής: Θεατρική σκηνή – Vodafone Family Stories, 1ος όροφος

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Aποκριάτικα Πάρτυ με την ομάδα εμψυχωτών Party Animals
Σάββατο 27 Ιανουαρίου 14:00 – 16:00
Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 14:00 – 16:00
Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 14:00 – 16:00
Χώρος διεξαγωγής: 2ος όροφος

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Shops

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies. Δείτε περισσότερα

Κατάλαβα