Ώρα Για Παιχνίδι!

Ώρα Για Παιχνίδι!

Δεν σταματούν ποτέ να παίζουν. Κι αυτό είναι καλό τόσο για εκείνα, όσο και για εσάς. Προμηθευτείτε με παιχνίδια που θα τα κάνουν να περάσουν διασκεδαστικές διακοπές τόσο στην παραλία, όσο και στη βόλτα, αλλά και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου ή του ενοικιαζόμενου σπιτιού. Διαλέξαμε τα πιο καλοκαιρινά στο Golden Hall!


Duck Squad
Ξεκινάμε με τα αγαπημένα κλασικά παπάκια (αυτό από καουτσούκ με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας). Το συγκεκριμένο brand έχει τόσο ευφάνταστα και εντυπωσιακά σχέδια, που είμαστε σίγουροι ότι θα φτιάξετε μια μεγάλη συλλογή και δεν θα είναι μόνο για τους juniors της οικογένειας. 
Παπάκια Lilalu, Public, Golden Hall

IMG 8859Be Creative
Tι πιο ωραίο από το να δίνεις τη δυνατότητα σε ένα παιδί να ενεργοποιήσει τη φαντασία του και να κάνει customize ακόμα και το σακίδιο ή την κασετίνα του. Το συγκεκριμένο σετ, με τα μικρά πίξελ, προσκαλεί κάθε μικρό να τους δώσει τη δική του αισθητική και άποψη. 
Σακίδιο πλάτης, κασετίνες και πορτοφολάκι Pixie Crew, Ianos, Golden Hall

IMG 8775New Worlds 
Oι Lego κατασκευές έχουν φανατικούς οπαδούς -και όχι μόνο στις τάξεις των ανηλίκων. Περάστε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας, φτιάχνοντας τα πιο καλοκαιρινά Lego στιγμιότυπα -θα εξασκήσετε τη χειροτεχνία, τη συγκέντρωση, την υπομονή και τη συνδυαστική σκέψη, ακριβώς όπως κι αυτά. 
Συνθέσεις Lego, Golden Hall

IMG 8767Born To Ride 
Ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς ή πολύ αργά για γεννημένους riders. Απλώς πρέπει να βρείτε το σωστό όχημα. Αυτό το πατίνι μας ξετρέλανε με το design και τα χρώματά του και είμαστε σίγουροι ότι θα ξετρελάνει και τους λιλιπούτειους bikers της παρέας.
Πατίνι jamm scoot Liorens, Γαιτανάκι, Golden Hall 

IMG 8887Eκεί Που Σκάει Το Κύμα 
Κάποια παιδιά αγαπάνε τη θάλασσα, κάποια όχι και τόσο. Όλα όμως λατρεύουν τα παιχνίδια στην άμμο (είναι κι ένας καλός τρόπος να εξοικειωθούν με το νερό, όσα δεν το πολυσυμπαθούν). Μαζέψαμε ένα group παιχνιδιών παραλίας, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς μικρούς παραθεριστές. 
Καράβι, φορτηγό, παγούρια, φουσκωτό θαλάσσης, κουβαδάκι και φτυαράκι Imaginarium, Golden Hall
 

IMG 8774

 

Shops

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies. Δείτε περισσότερα

Κατάλαβα