Νέα & Εκδηλώσεις

Η Mobility επιστρέφει στο Golden Hall

Η Mobility επιστρέφει στο Golden Hall

Από τις 14 έως και τις 23 Σεπτεμβρίου, στη Mobility -το event που έγινε θεσμός- οι επισκέπτες του Golden Hall θα ενημερωθούν για όλες τις νέες εξελίξεις που έχει φέρει η ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα και για τα νέα δεδομένα των μετακινήσεων.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, oι μεγαλύτερες εταιρείες, που δραστηριοποιούνται στην ηλεκτροκίνηση και την πράσινη μετακίνηση, δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να δουν από κοντά τις νέες συναρπαστικές τεχνολογίες που έχουν μπει στη ζωή μας, τα νέα ηλεκτρικά - plug-in-υβριδικά αυτοκίνητα, τα συναρπαστικά microcars, και άλλα πολλά, στον προαύλιο χώρο του Golden Hall!

Επίσης, όσοι επισκεφθούν τη Mobility θα έχουν τη δυνατότητα test-drive όλων των αυτοκινήτων που θα παρουσιαστούν.

Mobility: Το event θεσμός είναι μόνο στο Golden Hall!

Καθημερινές: 17:00-21:00

Σάββατο: 11:00-20:00

Είσοδος ελεύθερη

Cook-Shop

Cook-Shop

Το Cook-Shop σας καλωσορίζει στο ανακαινισμένο του κατάστημα στο ισόγειο του Golden Hall για να ανακαλύψετε την μεγάλη ποικιλία εξειδικευμένων προϊόντων κουζίνας.

Nautica

Nautica

Το νέο κατάστημα Nautica άνοιξε στο ισόγειο του Golden Hall με μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων ένδυσης και υπόδησης για τον άνδρα και την γυναίκα για μοναδικές και άνετες εμφανίσεις στην καθημερινότητά τους.

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Camel Active

Camel Active

Το νέο κατάστημα Camel Active άνοιξε στο 1ο όροφο του Golden Hall με ολοκληρωμένες συλλογές ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες φτιαγμένα με οικολογικό τρόπο και σεβασμό στο περιβάλλον.

Under Armour

Under Armour

Το νέο κατάστημα Under Armour άνοιξε στο ισόγειο του Golden Hall με μία μεγάλη ποικιλία τεχνολογικών προϊόντων ένδυσης και υπόδησης και performance εξοπλισμό.

“Agon, an Olympic Legacy”  Δράσεις στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας

“Agon, an Olympic Legacy” Δράσεις στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας δίνει ακόμα έναν λόγο να επισκεφθούμε τη μόνιμη έκθεσή του χάρη στις τρεις δράσεις του προγράμματος «Agon, an Olympic Legacy», το οποίο υλοποιείται με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Οι δράσεις αυτές είναι πλέον διαθέσιμες για το ελληνόφωνο και το αγγλόφωνο κοινό.

Γονείς με παιδιά από 5 έως 15 ετών εξερευνούν τις θεματικές της έκθεσης σε μια διασκεδαστική διαδρομή ανακάλυψης της ιστορίας των Αγώνων μέσω της εκπαιδευτικής δράσης «Agon, Family». Οι οικογένειες πριν ξεκινήσουν την περιήγησή τους στη μόνιμη έκθεση, παραλαμβάνουν από την υποδοχή του Μουσείου το «Family kit». Χρησιμοποιώντας το, η περιήγηση γίνεται ένα παιχνίδι θησαυρού όπου γονείς και παιδιά συναγωνίζονται σε δοκιμασίες παρατήρησης, εξερεύνησης, φαντασίας και δημιουργικότητας στο πνεύμα του Ολυμπισμού. 

Μια ξεχωριστή θεματική περιήγηση με σημείο αναφοράς την Αθήνα ως Ολυμπιακή πρωτεύουσα, είναι διαθέσιμη μέσω της δράσης «Agon, Classic Researcher». Μέσω του έντυπου οδηγού του προγράμματος, ανακαλύπτουμε τα στοιχεία του Ολυμπιακού πνεύματος που έχουν αποτυπωθεί εντός του αφηγήματος της μόνιμης έκθεσης αλλά και μέσα στον ιστό της πόλης. 

Τέλος, η ηχητική περιήγηση «Listen to Our Story», η οποία δίνει έμφαση στην συμπερίληψη του κοινού που βιώνει μερική ή ολική απώλεια όρασης, δίνει τη δυνατότητα σε όλους του επισκέπτες να «αναγνώσουν» το αφήγημα της Ιστορίας των Αγώνων αλλά και της μουσειακής εμπειρίας της έκθεσης μέσω 30 ηχητικών αφηγήσεων και απτικών εκθεμάτων.

Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας

Ώρες λειτουργίας:       

Χειμερινό Ωράριο (01/10 – 31/5)   

Δευτέρα- Πέμπτη 09:00 - 17:00 

Παρασκευή 09:00 – 21:00

Σάββατο - Κυριακή 10:00 – 21:00

Καλοκαιρινό Ωράριο (01/06 – 30/9)

Δευτέρα – Κυριακή 10:00- 21:00

www.athensolympicmuseum.org

 

COS × LINDA FARROW

COS × LINDA FARROW

Πέντε εμβληματικά γυαλιά ηλίου για τώρα και για πάντα, φτιαγμένα σε συνεργασία με την πρωτοπόρο στα γυαλιά πολυτελείας.

Παρουσιάζουμε την αποκλειστική μας συνεργασία με τη LINDA FARROW – τους σχεδιαστές γυαλιών πολυτελείας που είναι γνωστοί για τις πρωτοποριακές συλλογές,

τις τολμηρές σιλουέτες και τα υπερυψωμένα φινιρίσματα τους από το 1970. «Υπάρχει ένα ξεχωριστό και ισχυρό συναίσθημα όταν δοκιμάζεις ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου – μπορεί να είναι σαν πανοπλία ενάντια στον κόσμο.» – Simon Jablon, Ιδρυτής & Δημιουργικός Διευθυντής.

Η COS συνεργάζεται με την πρωτοποριακή σχεδιάστρια γυαλιών LINDA FARROW σε μια συλλογή που προσφέρει μια εμβληματική σειρά στυλ για τώρα και για πάντα.

H Polygreen μαζί με τα πολυκαταστήματα attica δίνουν στα ρούχα την ευκαιρία να έχουν μια δεύτερη ζωή!

H Polygreen μαζί με τα πολυκαταστήματα attica δίνουν στα ρούχα την ευκαιρία να έχουν μια δεύτερη ζωή!

Έχοντας ως κεντρικό μήνυμα το «Waste is not our style», η εταιρεία κυκλικής οικονομίας Polygreen και τα attica ενώνουν τις δυνάμεις τους, με στόχο την ανακύκλωση ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ.

 

Η σύμπραξη της Polygreen και των attica σηματοδοτεί την επέκταση του προγράμματος Just Go Zero, στο πλαίσιο της οποίας τα ήδη χρησιμοποιημένα ρούχα επανεισάγονται στον κύκλο της οικονομίας, ως second hand. Η νέα διαδικασία συλλογής ρούχων προς επαναχρησιμοποίηση έχει ως βάση δύο πολυκαταστήματα attica στην Αθήνα, (στο ιστορικό κτίριο City Links στο επίπεδο -1 και στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο επίπεδο 1), και άλλα δύο στη Θεσσαλονίκη (στο πολυκατάστημα της Τσιμισκή στο επίπεδο -1 και στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos). Οι επισκέπτες των πολυκαταστημάτων, καλούνται να τοποθετήσουν τα παλιά τους ρούχα, δερμάτινα και υφασμάτινα αξεσουάρ και παπούτσια, ιδανικά καθαρά και σε καλή κατάσταση, στα recycling stations που βρίσκονται τοποθετημένα σε κεντρικά σημεία των attica. Στη συνέχεια, η Polygreen αναλαμβάνει τη συλλογή και μεταφορά τους σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα, όπου διαχωρίζονται με φροντίδα, με σκοπό την επαναχρησιμοποίησή τους, μέσω second hand συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

Μέσω αυτής της διαδικασίας, τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που συνδέθηκαν με σημαντικές περιόδους της ζωής μας, που μας συντρόφευσαν σε χαρές, αλλαγές και δυσκολίες, μπορούν να ξεκινήσουν ένα καινούργιο ταξίδι εμπειριών και αναμνήσεων, βρίσκοντας τη θέση τους σε μια νέα ντουλάπα! Για ό,τι δεν μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί, θα αξιοποιηθεί σαν πρώτη ύλη στην επιπλοποιία, στην αυτοκινητοβιομηχανία και στον κατασκευαστικό κλάδο.

...
...
Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa