Νέα & Εκδηλώσεις

Tο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας στις 14 Μαΐου γιορτάζει τον πρώτο χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας του και το γιορτάζει!

Tο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας στις 14 Μαΐου γιορτάζει τον πρώτο χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας του και το γιορτάζει!

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας με αφορμή τα γενέθλια του, διοργανώνει έναν μοναδικό διαγωνισμό και προσφέρει 20 οικογενειακά εισιτήρια για δωρεάν επίσκεψη στο Μουσείο την ημέρα εκείνη (Σάββατο 14 Μαΐου).

Την ίδια μέρα, όλοι οι επισκέπτες του Μουσείου θα έχουν την ευκαιρία την ίδια ημέρα, να γνωρίσουν από κοντά τον χρυσό Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα, ο οποίος θα μοιραστεί την εμπειρία του και θα μεταφέρει το δικό του μήνυμα για τον Ολυμπισμό και τον ‘Αγώνα’, τη διαρκή προσπάθεια του ανθρώπου να ξεπεράσει τον εαυτό του, αξία που αποτέλεσε και την έμπνευση για το σχεδιασμό της Μόνιμης Έκθεσης του Μουσείου.

Παράλληλα, οι μικροί φίλοι που θα επισκεφτούν το Μουσείο, το Σάββατο 14 αλλά και την Κυριακή 15 Μαΐου, θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε μια σειρά από δωρεάν εργαστήρια, δημιουργώντας κατασκευές με την χρήση τριών κατεξοχήν συμβόλων νίκης και πανηγυρισμού: το στεφάνι ελιάς, το μετάλλιο και τη δάδα, με στόχο να καλλιεργήσουν στα παιδιά τις αξίες του Ολυμπιακού Ιδεώδους, την ευγενή άμιλλα, την αισιοδοξία, την ομαδικότητα, αλλά και τη χαρά της επιβράβευσης.

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό επισκεφτείτε τις σελίδες του Μουσείου στο Facebook και στο Instagram, βρείτε την σχετική ανάρτηση και απαντήστε με σχόλιο στην ερώτηση. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 5 έως τις 8 Μαΐου και οι μεγάλοι τυχεροί θα ανακοινωθούν στις 9 του μήνα. Όροι διαγωνισμού εδώ.

Retrosuperfuture X Marina Vernicos feat Occhio Papavassiliou

Retrosuperfuture X Marina Vernicos feat Occhio Papavassiliou

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου είναι εδώ και μαζί της φέρνει ηλιόλουστες ημέρες.

Τα καταστήματα οπτικών ειδών, Occhio Papavassiliou, υποδέχονται την άνοιξη με ένα ξεχωριστό ζευγάρι γυαλιών ηλίου, ικανό να απογειώσει το στυλ σου.

Η Mαρίνα Βερνίκου συμπράττει με το ιταλικό brand Retrosuperfuture στη δημιουργία του χειροποίητου ζευγαριού γυαλιών ηλίου Limited Edition, Sabato Black, το οποίο φέρει την υπογραφή της στο εσωτερικό του βραχίονα.

Τα Limited Edition γυαλιά ηλίου Sabato αποτελούν μια oversized θηλυκή επιλογή, κατασκευασμένα από κυτταρίνη υψηλής ποιότητας με φακούς Zeiss, τους κορυφαίους του είδους. Αναμφίβολα, θα αποτελέσουν εκείνο το statement στοιχείο που πάντα ήθελες στην εμφάνισή σου!

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

...
...
Εισοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης