Τα smart gadgets που κάνουν πιο άνετη την επιστροφή στην καθημερινότητα

Αν υπάρχει κάτι που δεν σας έλειψε το φετινό καλοκαίρι, σίγουρα είναι η ρουτίνα. Την νέα σεζόν που έρχεται, υπάρχουν επτά «έξυπνες» συσκευές που θα κάνουν level up στην everyday routine σας, χάρη στις smart λειτουργίες τους.

Για εσάς, που αναζητάτε ένα smart gadget που θα αλλάξει την καθημερινότητά σας και θα φέρει το «μέλλον» στο σπίτι σας, θα το βρείτε στο κατάστημα Γερμανός. Πρόκειται για το AMAZON Echo Show 10, που με τη βοήθεια του φωνητικού ελέγχου Amazon Alexa και τις πολλές δυνατότητές του, θα σας εκπλήξει. Ενώ, εάν θέλετε να αναβαθμίσετε ακόμη περισσότερο, τις high tech συσκευές που χρησιμοποιείτε καθημερινά, δεν έχετε παρά να επιλέξετε το Galaxy Tab S7 FE από το κατάστημα Public, που διασφαλίζει την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητά σας στις -επαγγελματικές και μη- υποχρεώσεις, καθώς και την τεχνολογικά προηγμένη Sony Smart Τηλεόραση 83" 4K UHD OLED XR-83A90J HDR, που «υπόσχεται» να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εικόνα.

Φυσικά, από την ανανέωση των smart συσκευών, δεν γίνεται να λείπει και ο οικιακός εξοπλισμός. Ανάμεσά τους λοιπόν, θα ανακαλύψετε τη VertuoPlus White C, από το κατάστημα Nespresso για ασυναγώνιστη ποιότητα καφέ, αλλά και την Xiaomi Robot Vacuum X10+ για εξαιρετικά αυτοματοποιημένο σκούπισμα και σφουγγάρισμα. Θα τη βρείτε στο κατάστημα Mi Store, ενώ στο κατάστημα Tricks & Treats θα βρείτε το φορητό bluetooth ηχείο της Gingko με ισχύ 5 watt, που είναι full range και μπορεί να αναπαράγει οποιοδήποτε μουσικό κομμάτι.

Στο κατάστημα iStorm σας περιμένει το Apple Watch Series 8, προσφέροντάς σας τις πιο «έξυπνες» λειτουργίες.

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa