Οι καλύτερες ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας τις φετινές γιορτές

Ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου ξεκινά και μας καλεί να βγάλουμε τον πιο festive εαυτό μας και να διακοσμήσουμε ανάλογα το σπίτι μας.

Comfort and joy

Οι εορταστικές στιγμές είναι κατεξοχήν συνδυασμένες με τα χριστουγεννιάτικα δείπνα με τα λαχταριστά φαγητά και ποτά με τους αγαπημένους μας. Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά, για αυτό επιλέξτε αντικείμενα που θα αντανακλούν το χριστουγεννιάτικο πνεύμα. Στο δοχείο αποθήκευσης Circus – brand Alessi, κατάστημα Παρουσίαση, τοποθετήστε τα χειροποίητα Christmas cookies και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας. Μια διπλή πορσελάνινη πιατέλα – brand Maxwell Williams, κατάστημα Cook-Shop – μπορεί να γίνει το center piece του τραπεζιού σας τοποθετώντας εκεί finger food που θα ενθουσιάσει. Φυσικά, από την γιορτινή διάθεση δεν μπορεί να λείπει το αγαπημένο σας κρασί ή σαμπάνια. Κερδίστε extra πόντους σερβίροντας τα σε stylish ποτήρια – κατάστημα Les Connaisseurs

Χριστουγεννιάτικο δοχείο αποθήκευσης Circus, Alessi

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Πιατέλα διπλή πορσελάνης Merry Berry, Maxwell Williams

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Shine bright

Ο φωτισμός αποτελεί κύριο στοιχείο για να δημιουργηθεί η σωστή ατμόσφαιρα σε έναν χώρο. Επομένως, ένα φωτιστικό σε σχήμα δώρου – κατάστημα Zara Home – μπορεί να λειτουργήσει τόσο κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, όσο και σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας. Επίσης, επειδή τα χριστουγεννιάτικα δέντρα δεν μπορούν να είναι ποτέ αρκετά, επιλέξτε ένα ακόμα – brand Locomocean, κατάστημα Love.it – που για εσάς που είστε σε πιο minimal διάθεση, μπορεί να λειτουργήσει και ως το χριστουγεννιάτικο δέντρο της χρονιάς σας.

Φωτιστικό σε σχήμα χριστουγεννιάτικου δώρου

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Επιτραπέζιο φωτιστικό χριστουγεννιάτικο δέντρο, Locomocean

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Deck your halls

Ένα κερί με τον πλέον εορταστικό συνδυασμό σε άρωμα πορτοκαλιού και κανέλας, θα γεμίσει κάθε στιγμή με γιορτινή μαγεία - Waks x Make-A-Wish Collection κατάστημα Waks. Ακόμα, δεν θα μπορούσε να λείπει από τον χώρο σας το καθιερωμένο ρόδι για καλοτυχία – brand Μυρτώ Κωσταροπούλου, κατάστημα Ianos Art Shop. Τέλος, αν επιθυμείτε ένα item που μπορεί να ενταχθεί στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, αλλά παράλληλα να παραμείνει στον χώρο σας όλο τον χρόνο επιλέξτε το γλυπτό Love - brand Στάθης Αλεξόπουλος, κατάστημα Kapopoulos Fine Arts – αφού αν κάτι είναι τα Χριστούγεννα, αυτό είναι η αγάπη για τους γύρω μας. 

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa