Home trends: Οκτώ τρόποι να φέρετε την άνοιξη στο σπίτι σας

Η άνοιξη είναι η πιο «γλυκιά» εποχή του χρόνου και η κατάλληλη περίοδος για ανανέωση του σπιτιού σας. Άλλωστε, ο Απρίλιος «γιορτάζεται» ως decoration month, γι’ αυτό οι interior designers προτείνουν τα deco trends, που θα κάνουν τη διαφορά.

Kitchen essentials

Προκειμένου να διαφοροποιήσετε τη διακόσμηση της κουζίνας σας, δεν χρειάζονται πάντα δομικές αλλαγές, παρά μόνο μερικά key-pieces που θα φέρουν έναν ανοιξιάτικο αέρα. Ένα Villeroy & Boch σετ φαγητού 12 τεμαχίων της σειράς Mariefleur Basic από το κατάστημα Παρουσίαση, μπορεί να αποδειχθεί ιδανικό main piece του τραπεζιού σας μαζί με το φαρδύ βάζο καλάθι από seagrass με μαύρη διακοσμητική γραμμή, από το κατάστημα Zara Home. Για εσάς μάλιστα, που θέλετε να δώσετε μία έξτρα νότα άνοιξης στον χώρο της κουζίνας σας, διακοσμήστε τον με τη Henning Koppel μπλε κανάτα από ανοξείδωτο ατσάλι που θα βρείτε στο κατάστημα Georg Jensen και μπορείτε να συνδυάσετε με το μπλε πλεκτό Iadelle food cover από Bamboo, από το κατάστημα Cook- Shop.

Colorful living room with patterns 

H gallery Kapopoulos Fine Arts θα σας δώσει το απαραίτητο inspo μέσα από ένα έργο της καλλιτέχνιδας Σοφίας Καλογεροπούλου, «Γάμος Κάδμου και Αρμονίας», που θα γεμίσει χρώμα το σαλόνι σας. Επειδή, όμως, η άνεση είναι εξίσου σημαντική, το Saba Cookie pouf σε pastel ροζ απόχρωση από το κατάστημα Love.it, είναι ένα έπιπλο υψηλής ποιότητας που μπορεί να εξυπηρετήσει ακριβώς αυτόν τον σκοπό. Οι λεπτομέρειες, ωστόσο, είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά και στο interion design, γι’ αυτό έχει σημασία να επιλέξετε ιδιαίτερα αντικείμενα, όπως το διακοσμητικό κόκκινο floral μαξιλάρι Valia digital print, από το κατάστημα Nef-Nef Homeware ή το κερί με άρωμα λεβάντας, λουίζας και κεδρό από το κατάστημα Les Connaisseurs.

All in one

Αν τα ρολόγια χειρός είναι για εσάς τα πιο stylish και πολύτιμα αξεσουάρ, τότε η φροντίδα τους είναι προτεραιότητά σας. Το ροζ cub winder with cover από το κατάστημα Furdeco, θα σας βοηθήσει να κουρδίζετε σωστά το ρολόι σας και να το προστατεύετε, αποτελώντας ένα διακοσμητικό υψηλής αισθητικής για όποιον χώρο επιλέξετε να το τοποθετήσετε.

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa