Τα minimal και elegant κοσμήματα που θα φοράς για πάντα

Ποια είναι τα κοσμήματα που λατρεύουν οι jewels lovers; Η απάντηση είναι: Μινιμαλισμός και πάλι μινιμαλισμός, μιας και φέτος οι jewels τάσεις απαιτούν κομψό σχεδιασμό, που διακρίνεται από λεπτά κοψίματα και πολυτελή φινιρίσματα.

Ένα απλό με μοντέρνο design κόσμημα, όπως το Mercy Neck Ring 634D από μασίφ ασήμι 925, είναι ιδανικό για κάθε outfit, καθώς μπορείς να το φορέσεις οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και να είσαι super stylish! Θα το βρεις στο κατάστημα Georg Jensen. Τα χρυσά κοσμήματα αυτή την εποχή είναι must, μιας και το δέρμα σου είναι πιο σταρένιο από ποτέ. Επίλεξε χρυσά δαχτυλίδια μεγαλύτερα ή και πιο διακριτικά, ώστε να δώσεις έναν εκκεντρικό χαρακτήρα σε κάθε σου εμφάνιση. Αυτό ακριβώς «υπόσχεται» το Round Trip Ring 18K Yellow Gold Plated Silver, με την υπογραφή της Charlotte Chesnais από το κατάστημα κατάστημα i-D FINEJEWELLERY. Διαχρονικές και κομψές είναι οι λεπτές αλυσίδες σε διάφορα μήκη. Εάν αγαπάς και εσύ το συγκεκριμένο ύφος κοσμημάτων, τότε αυτή τη σεζόν μπορείς να βρεις μοναδικά κολιέ από τη συλλογή Links, στο κατάστημα Pentheroudakis. Μία χρυσή αλυσίδα, με ένα γεωμετρικό σχέδιο επάνω, αναμφίβολα, θα είναι μία επιλογή που δεν θα μετανιώσεις ποτέ. Είτε το στυλ σου χαρακτηρίζεται από μινιμαλιστική αισθητική, είτε αγαπάς μια πιο πληθωρική προσέγγιση, υπάρχουν πάντα τρόποι να ανακαλύψεις ποιο είναι το κόσμημα που σου ταιριάζει περισσότερο. Το yellow gold wrap kite diamond ring, από την Anastasia Kessaris -στο ομώνυμο κατάστημα Kessaris, προσφέρει απλόχερα τη φινέτσα και την elegance αισθητική που αναζητάς. 

Αναρωτιέσαι ποια είναι τα vintage trends στα κοσμήματα που έχουν επιστρέψει δυναμικά στον «κόσμο» της μόδας; Σίγουρα, το κολιέ σε σχήμα φιδιού από το κατάστημα Liana Vourakis είναι ένα από αυτά δεν θα περάσουν απαρατήρητα. Ένα χρυσό βραχιόλι «χειροπέδα» είναι μία διαχρονική επιλογή που μπορεί να αναβαθμίσει οποιοδήποτε καλοκαιρινό – ή και χειμερινό – casual outfit. Εμείς προτείνουμε το βραχιόλι από χρυσό 18Κ με διαμάντια, από τον οίκο Lalaounis, που θα το κρατήσετε για πάντα.

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa