Τα deco buys του Αυγούστου που θα ανανεώσουν το σπίτι σου

O Αύγουστος φαντάζει ως ο πιο ιδανικός μήνας για μικρές αλλαγές, που θα ανανεώσουν τους προσωπικούς μας χώρους, μετατρέποντάς τους στα πιο ξεχωριστά places to be για τους επόμενους φθινοπωρινούς μήνες. 

Αν ψάχνεις και εσύ τα deco buys του Αυγούστου, που θα δώσουν έναν ξεχωριστό «αέρα» στο σπίτι σου, εμπνευστείτε από τις παρακάτω προτάσεις! 

Elegant αισθητική στο summer table του σπιτιού σου

Μπορεί το καλοκαίρι να φτάνει στο τέλος του, όμως γνωρίζεις πολύ καλά πως οι καλοκαιρινές βραδιές του Αυγούστου, θέλουν gatherings στο μπαλκόνι ή τον κήπο σου, με τα κατάλληλα summer table settings όπως ο στρογγυλός δίσκος, σε σχήμα δύο ημικυκλίων που συμπληρώνουν το ένα το άλλο, από το κατάστημα Les Connaisseurs. Ανάμεσα στις τελευταίες προτάσεις για home deco, είναι τα μεγάλα και επιβλητικά βάζα. Τι θα έλεγες να ανανεώσεις το σπίτι σου με το ιδιαίτερο white vase «Leonardo» της σειράς Milano, από το κατάστημα Παρουσίαση; Το αξεσουάρ που θέλουμε συνεχώς να ανανεώνουμε είναι οι κούπες. Οι κεραμικές κούπες Maxwell & Williams, από το κατάστημα Cook Shop θα γίνουν οι αγαπημένες σου την επόμενη περίοδο! Εάν σκοπεύεις και εσύ να υιοθετήσεις έναν πιο eco friendly τρόπο ζωής τότε δεν έχεις από το να διαλέξεις τα πιο σωστά αντικείμενα! Challenge accepted, λοιπόν, έχοντας πάντα μαζί σου τον καλύτερο «σύμμαχo», την αγαπημένη σου Nomad Travel Mug, Ocean Blue, από το κατάστημα Nespresso.

Πράσινη κεραμική κούπα Squiggle, Maxwell & Williams

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Κούπα ταξιδίου Νomad Ocean Blue

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Αν μη τι άλλο, όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και το φετινό, θέλεις η αισθητική του σπιτιού σου να είναι εμπνευσμένη από την ελληνική κουλτούρα. Στο κατάστημα Authentics Liana Vourakis, θα βρεις το πιο ιδιαίτερο, λευκό, διακοσμητικό βάζο, ζωγραφισμένο με μπλε μάτια. Και επειδή… art is life, διάλεξε μία τρισδιάστατη κατασκευή με μικτή τεχνική, μέσα σε κουτί plexiglass από την Κάτια Βαρβάκη και το κατάστημα Kapopoulos Fine Arts. Απεικονίζει το «Δέντρο της ζωής», που είναι αναμφίβολα μία εξαιρετική ιδέα για εσένα, που σου αρέσει η μοντέρνα διακόσμηση σπιτιού. Μήπως στα deco buys του Αυγούστου, έχει θέση και μια πρωτότυπη συλλογή παιχνιδιάρικων και animistic αντικειμένων, όπως το Bosa LORICATO Vase; Μπορείς να βρεις αυτό το εντυπωσιακό διακοσμητικό αντικείμενο στο κατάστημα Love.it. Aν θέλεις να εντάξεις στον προσωπικό σου χώρο λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, αντλώντας έμπνευση από τη navy αισθητική, τότε μην παραλείψεις από τη shopping list σου, το ocean ice bucket bicolor, που θα βρεις στο κατάστημα Furdeco.  

Authentics by Liana Vourakis

Πορσελάνινο βάζο με μοτίβο μάτια

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Κατασκευή σε πλαίσιο με απεικόνιση δέντρο, Κάτια Βαρβάκη

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa