Τα γούρια Ελλήνων σχεδιαστών που αξίζουν μια θέση στη γιορτινή σου wish list

Κάθε νέα χρονιά συνοδεύεται και από ένα νέο και εντυπωσιακό γούρι, που θα χαρίσει τύχη, υγεία και χαρά σε εσάς και τους αγαπημένους σας.

To dreamy orbit lucky charm από την Anastasia Kessaris σχεδιάστηκε ειδικά για τους λάτρεις της πολυτέλειας. Ένα μοναδικό μενταγιόν που περιστρέφεται γύρω από τον άξονά του, με χαραγμένες λεπτομέρειες, αποτελεί ένα μοναδικό δώρο από το κατάστημα Kessaris. Στο κατάστημα Lalaounis η δεξιοτεχνία συναντά την παράδοση σε ένα γούρι με πράσινες πέτρες και ένα χρυσό μενταγιόν εμπνευσμένο από τα άμφια της αυτοκράτειρας Ειρήνης, όπως εκείνη αποτυπώνεται στο μωσαϊκό του Κομνηνού τον 12ο αιώνα. Ένα γούρι με συμβολική αξία και μεγάλη παράδοση.

Kολιέ γούρι In A Dreamy Orbit, Anastasia Kessaris

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Κολιέ γούρι με πράσινες πέτρες και κρεμαστό 18K

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Στο κατάστημα Pentheroudakis το γούρι για το 2023 είναι εμπνευσμένο από το Σείστρο, το αρχαιοελληνικό μουσικό όργανο, με μία δυνατή ευχή να ζούμε τη ζωή και να χορεύουμε στον δικό μας ρυθμό. H πρόταση από το κατάστημα Anatol για το γούρι της χρονιάς είναι το Drop the New Year Ball κολιέ του.

Κολιέ γούρι αρχαίο σείστρο

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Κολιέ γούρι Drop Τhe New Year Ball

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Στη boutique Liana Vourakis θα βρείτε ένα ξεχωριστό γούρι για τον νέο χρόνο. Ένα επίχρυσο μενταγιόν με μοναδικές λεπτομέρειες σε χάραξη. Τα φωτεινά αστέρια των Χριστουγέννων από τη μία πλευρά και το 2023 από την άλλη.

Eπίχρυσο στρογγυλό μενταγιόν με αστέρια και χάραξη 2023

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa