Οι Golden Foodies στο carpo: Nuts, chocolate and coffee για μία μοναδική Christmas experience

Το carpo προσφέρει καθημερινά μία μοναδική εμπειρία αισθήσεων σε όλους τους επισκέπτες του. Οι Golden Foodies, λοιπόν, έκαναν μία στάση εκεί πριν πάνε στο γραφείο και αποκαλύπτουν τα προϊόντα που αξίζει να δοκιμάσετε.

Ο wine lover της παρέας παρήγγειλε έναν ζεστό cappuccino και ενώ περίμενε να ετοιμάσουν το ρόφημά του, ανακάλυψε ένα μοναδικό μέλι με γύρη και βασιλικό πολτό και μία συσκευασία με τον συνδυασμό πάστα ξηρών καρπών, κακάο και μέλι, δηλαδή τις θρεπτικές προσθήκες για το γιορτινό πρωινό στο σπίτι. Όσο για την food expert, συνόδευσε τον καφέ της με τα νέα Gems, σοκολατάκια με ολόκληρο φουντούκι σε τρεις γεύσεις, σοκολάτα γάλακτος, bitter και λευκή και σας τα προτείνει ανεπιφύλακτα.

Η τολμηρή της παρέας βρήκε στα carpo τις ποικιλίες premium ξηρών καρπών που αποτελούν για εκείνη το ιδανικό σνακ τις ώρες που βρίσκεται στο γραφείο. Μάλιστα, επέλεξε και κάποιες συσκευασίες ξηρών καρπών που ψήνονται καθημερινά στο κατάστημα και σκοπεύει να τις προσφέρει ως δώρο στους καλεσμένους του γιορτινού ρεβεγιόν της.

Και επειδή ένα Xmas δώρο με ωραία συσκευασία κάνει τον παραλήπτη ανυπόμονο, ώστε να δει το περιεχόμενό του, στα carpo θα βρείτε τις πιο περίτεχνες, χειροποίητες καπελιέρες που μπορείτε να γεμίσετε με τα πιο νόστιμα δώρα.

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa