Deco Inspiration: Ιδέες για να ανανεώσετε το χώρο σας τη νέα σεζόν

Με τον ερχομό της φθινοπωρινής σεζόν να πλησιάζει, όσο περισσότερο χρόνο περνάμε στο σπίτι μας, τόσο περισσότερο έχουμε ανάγκη από αντικείμενα που θα μας φτιάξουν τη διάθεση. Σας προτείνουμε λοιπόν ιδέες που θα ανανεώσουν τον χώρο σας, προσφέροντας την αίσθηση του νέου ξεκινήματος.

Προκείμενου να διαφοροποιήσετε την διακόσμηση της κουζίνας σας, δεν χρειάζεται πάντα να κάνετε δομικές αλλαγές. Επιλέξτε ένα λευκό σερβίτσιο ως βάση – brand Maxwell & Williams, κατάστημα Cook-Shop – και αφεθείτε στην τάση του να συνδυάζετε ετερόκλητα μεταξύ τους χρώματα και αντικείμενα για την διακόσμηση του τραπεζιού σας. Μια κεραμική πιατέλα – brand Καρακατσάνης, κατάστημα Ianos Art Shop – μπορεί να αποδειχθεί το ιδανικό main piece του τραπεζιού σας, εφόσον την διακοσμήσετε με φυτά ή φρούτα της εποχής.

Βέβαια, δεν χρειάζεται όλα τα αντικείμενα στο χώρο σας να είναι έντονα, αφού μπορείτε να εστιάσετε σε λεπτομέρειες και υφές που θα δώσουν κατευθείαν μοναδικό στιλ. Επιλέξτε για παράδειγμα, ένα πορσελάνινο βάζο σε λευκό χρώμα – brand Rosenthal, κατάστημα Παρουσίαση – που με τις λιτές, παράλληλες λωρίδες του έχει το σχήμα βεντάλιας. Επίσης, ένα φωτιστικό δημιουργεί κατευθείαν την κατάλληλη ατμόσφαιρα σε ένα χώρο, ιδιαίτερα όταν συνδυάζει το λινό και το κεραμικό – κατάστημα Zara Home. Ένα coffee table book - brand Assouline, κατάστημα Love It, θα δώσει μια extra stylish πινελιά στη διακόσμηση του χώρου σας.

Η αλλαγή ενός αρώματος μπορεί να ανανεώσει ριζικά τον χώρο σας. Επιλέξτε ένα κερί με φρέσκια, refreshing μυρωδιά όπως αυτή των εσπεριδοειδών – κατάστημα Waks. Αν πάλι προτιμάτε κάτι πιο ξυλώδες, το diffuser Feathers – brand Baobab, κατάστημα Les Connaisseurs – με νότες μαύρου ρόδου, θα σας συνεπάρει. Παρόλα αυτά, εφόσον επιθυμείτε να κάνετε μια πιο καίρια αλλαγή στο χώρο σας αλλάζοντας τα έπιπλα σας, επενδύστε στο Love Seat Rondo – κατάστημα Furdeco – αφού οι απαλές καμπύλες του και η επένδυση από ύφασμα άριστης ποιότητας θα σας δώσουν το νέο vibe που χρειάζεται ο χώρος σας.

Αρωματικό κερί White Clay - Citrus

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa