Όταν η διακόσμηση του μπαλκονιού δημιουργεί μοναδικά summer nights

Το καλοκαίρι είναι πια εδώ, όπως αποτυπώνεται στα ηλιόλουστα πρωινά και τα γλυκά σούρουπα, που φτιάχνουν τη διάθεσή μας, καθημερινά. Μήπως είναι η κατάλληλη εποχή να ανανεώσουμε τη διακόσμηση του μπαλκονιού μας για τα summer nights εντός πόλης;

Αξεσουάρ που θα «κερδίσουν» τις εντυπώσεις

Σημαντικό μέρος της διακόσμησης του μπαλκονιού είναι αναμφίβολα και τα έπιπλα που επιλέγουμε. Εμπιστευτήκαμε το κατάστημα Love.it και διαλέξαμε τις καρέκλες «Grill» της εταιρείας Diable, σε ροζ χρώμα για να δώσει έναν πιο fancy «αέρα» στη διακόσμηση του μπαλκονιού μας.

Το ψήσιμο στο μπαλκόνι είναι η αγαπημένη καλοκαιρινή συνήθεια

Το barbeque είναι μία πολύ καλή αφορμή για καλοκαιρινές συναντήσεις. Παρέες, οικογένειες και ζευγάρια, μετατρέπουν το μπαλκόνι του σπιτιού… στο meeting point του καλοκαιριού, χάρη στην Barbecook, που μπορούμε να βρούμε στο κατάστημα Παρουσίαση.

Η διακόσμηση του μπαλκονιού με φαναράκια είναι must

Τι θα λέγατε, αυτό το καλοκαίρι, να βάλουμε λίγο χρώμα και έξτρα διακριτικό φωτισμό στο μπαλκόνι μας, επιλέγοντας ένα μεταλλικό φαναράκι, εμαγιέ, σε χρώμα light blue της εταιρείας Pip Studio, από το κατάστημα Public;

Τα φυτά εξωτερικού χώρου δίνουν ζωή και χρώμα στο μπαλκόνι μας

Tα φυτά εξωτερικού χώρου, τοποθετημένα σε ιδιαίτερα κασπώ, γλάστρες και ζαρντινιέρες, δίνουν χρώμα και ζωή στη βεράντα μας. Συγκεκριμένα, το κασπώ από ανοξείδωτο ατσάλι, από τη συλλογή «Blue Botanica», που θα βρούμε στο κατάστημα George Jensen, είναι η ιδανική επιλογή, για να πλαισιώσει τη διακόσμηση τόσο του σπιτιού όσο και του μπαλκονιού μας.

Μπάρμπεκιου γκαζιού 3θέσεων Siesta Black Edition, Barbecook

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

To απαραίτητο gadget για τα summer nights 

Ένα μπουκάλι από το αγαπημένο μας κρασί, δεν θα μπορούσε να λείπει από τα summer nights μας. Αυτός είναι ο λόγος, που το ανοιχτήρι κρασιών «Oeno motion wood & blanc» της εταιρείας L’ atelier du vin, που βρήκαμε στο κατάστημα Les Connaisseurs, είναι το αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από τη λίστα των αγορών μας.

Το διακοσμητικό φως που θα δημιουργήσει την πιο καλοκαιρινή ατμόσφαιρα

Ένα διακοσμητικό φωτιστικό, θα δώσει μία πιο calm αίσθηση στα summer nights με τους αγαπημένους μας. Το velvet smart accordion lamp, από το brand Gingko, που θα βρούμε στο κατάστημα Tricks & Treats, δημιουργεί την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, που μας λείπει στους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας.

Τα αρωματικά κεριά θα δημιουργήσουν καλοκαιρινή αύρα

Το χειροποίητο, κεραμικό κερί, από τη συλλογή «White Pylos», με άρωμα salt water, σε μπλε χρώμα είναι το κερί που θα δημιουργήσει μία φρέσκια ατμόσφαιρα στο μπαλκόνι σας. Μπορείτε να ανακαλύψετε το άρωμα που σας ταιριάζει καλύτερα στο κατάστημα Waks.

Όμορφες μελωδίες που θυμίζουν καλοκαίρι

Για εμάς, που η μουσική αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας, ένα ζευγάρι ακουστικά Redmi buds 3 Pro, είναι το gadget του καλοκαιριού, ώστε να ακούμε τις αγαπημένες μας μελωδίες όπου και αν βρισκόμαστε, χαζεύοντας το ηλιοβασίλεμα. Θα τα βρούμε στο κατάστημα Mi store, μέσα σε μία μεγάλη ποικιλία από gadgets και αξεσουάρ.

Αρωματικό κερί White Clay- Saltwater

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Redmi Buds 3 Pro Glacier Gray, Xiami

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa