Οι tech προσθήκες που θα σας χαρίσουν μοναδικές indoors στιγμές

Η αλήθεια είναι πως τα smart tech gadgets μπορούν να κάνουν την καθημερινότητά σας ξεχωριστή, με έναν απλούστατο τρόπο: Αναβαθμίζοντας κάθε indoor στιγμή σας. 

Relaxing moments χωρίς έναν «μαραθώνιο» επεισοδίων της αγαπημένης σας σειράς δεν γίνεται. Επομένως, αναβαθμίστε τον χώρο σας με την τηλεόραση BRAVIA XR-65A95K από το Sony Center. Ωστόσο αν αναζητάτε το ultimate gadget φωνητικών εντολών, πείτε «ναι» στο AMAZON ECHO SHOW 8 από τον Γερμανό! Για τις ώρες που θέλετε να χαλαρώσετε στο σπίτι σας ακούγοντας μουσική μπορείτε να επιλέξετε το φορητό ηχείο Bang & Olufsen Beolit 20 από τα Public, είναι ιδανικό. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έχετε εξοπλίσει το σπίτι σας, με τη νέα Nespresso Vertuo Pop, για να μην μείνετε ούτε λεπτό από ενέργεια.

Για όσους θέλουν να είναι πάντα on time, το ρολόι-ξυπνητήρι της Karlsson, που ενεργοποιείται ακόμη και με ένα παλαμάκι, είναι η πιο smart tech προσθήκη και θα την ανακαλύψετε στο Octopus. Αν μιλάμε, πάντως, για το «Νο1» smart gadget της σεζόν, τότε σίγουρα πρόκειται για το νέο ipad Pro, που θα βρείτε στο iStorm.

Alarm clock Frosted Light LED Dark Wood, Karlsson

Το προϊόν έχει εξαντληθεί
G
L

Οι μοναδικές indoor στιγμές αφορούν μόνο εσάς; Μάλλον όχι, αφού η Home Security Camera από το Mi Store, σας δίνει την ευκαιρία να «κρυφοκοιτάζετε» και το ατελείωτο παιχνίδι του κατοικιδίου σας, όση ώρα λείπετε από το σπίτι.

Κάμερα ασφαλείας Mi 2K Pro, Xiaomi

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa