Back to office με stylish ρούχα και αξεσουάρ για κάθε gentleman

Αν το back to reality & back to office mood των ημερών σας βρήκε απροετοίμαστους, η νέα φθινοπωρινή wish-list, με όλα τα απαραίτητα και stylish ρούχα και αξεσουάρ της σεζόν είναι εδώ.

Με την αλλαγή του σκηνικού και τις πρώτες βροχές, ένα νέο ζευγάρι μποτάκια είναι το πρώτο και πιο σημαντικό αξεσουάρ του φθινοπώρου. Τα μποτάκια Brutus Treck Michelin από τη νέα συλλογή της Camper συνδυάζουν τον διαχρονικό χαρακτήρα των μαύρων booties με μία πολύχρωμη, funky σόλα. Μάλιστα, ολοκληρώνοντας το look σας, με ένα χειμερινό chino παντελόνι σε σκούρα basic απόχρωση, όπως το pale khaki παντελόνι που θα βρείτε στη νέα συλλογή της Brooks Brothers και ένα 100% κασμιρένιο πουλόβερ σε διαχρονική μπλε απόχρωση από τη συλλογή του Massimo Dutti Men, θα έχετε ολοκληρώσει με επιτυχία τη stylish γκαρνταρόμπα με ρούχα και αξεσουάρ του φθινοπώρου. 

Σκούρο μπλε πουλόβερ από κασμίρι

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν είναι και το καρό. Το σκωτσέζικο τύπωμα θα φορεθεί σε casual chic σακάκια, όπως το stylish σακάκι που θα ανακαλύψετε στο κατάστημα Vardas, αλλά και σε all time classic πουκάμισα σε μικρό καρό, όπως εκείνο στο κατάστημα Oxford Company, που θα φορέσετε με τα τζιν παντελόνια σας. Για εσάς που προτιμάτε τις μονοχρωμίες, μπορείτε να επιλέξετε το μακρυμάνικο, blue navy polo t-shirt της Nautica που περιλαμβάνεται στα must-wear του φθινοπώρου.

Επιλέξτε έναν νέο σκελετό για την νέα σεζόν! Στο κατάστημα Occhio Papavassiliou θα βρείτε τον μαύρο σκελετό της Oliver’s Brothers για ένα retro style αποτέλεσμα, το οποίο θα γίνει ακόμη πιο business, προσθέτοντας στο look σας τον νέο χαρτοφύλακα της Tumi από τη σειρά McLaren με τις πορτοκαλί λεπτομέρειες. Και τα δύο είναι αξεσουάρ που θα αναβαθμίσουν το back to office look σας. 

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa