Fashion week street style: Τα trends από τις φετινές εβδομάδες μόδας

Οι εβδομάδες μόδας είναι η τέλεια ευκαιρία για όλους τους fashion lovers να συγκεντρωθούν και να αναδείξουν την δημιουργικότητα τους συνδυάζοντας high-end items με καθημερινά ρούχα. Εμπνευστείτε από τα loοk τους και δώστε μια glamorous νότα στη φθινοπωρινή σας γκαρνταρόμπα.

Ξεκινώντας με τα αξεσουάρ και συγκεκριμένα τις τσάντες, το μαύρο χρώμα επικράτησε. To minimal ύφος του brand Proenza Schouler – κατάστημα Kalogirou – θα σας επιτρέψει να ενσωματώσετε την quiet luxury αισθητική στα outfits σας, χαρίζοντας σας παράλληλα την απαραίτητη πρακτικότητα. Από την άλλη πλευρά, είδαμε και αρκετές τσάντες σε ένα πιο playful ύφος όπως η τσάντα σε σχήμα καρδιάς – brand Moschino, κατάστημα Eponymo. Φορέστε τη με ένα mini μαύρο φόρεμα και ένα καλσόν με πουά λεπτομέρειες – κατάστημα Calzedonia – για ένα εξίσου fun αποτέλεσμα.

Μαύρη δερμάτινη τσάντα σε σχήμα καρδιάς, Moschino

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μαύρο διαφανές καλσόν με πουά μοτίβο

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Όταν φορεθεί σωστά, το denim μπορεί να βγει από την casual πεπατημένη και να σας δώσει ένα chic αποτέλεσμα. Παίξτε με διαφορετικά κοψίματα και παραλλαγές στις αποχρώσεις ή επιλέξτε ένα ταιριαστό σετ denim. To jacket Caraco - brand Jacquemus, κατάστημα Free Shop – είναι σίγουρα ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε να συνθέτετε το outfit σας. Ακόμα, στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου, το πανωφόρι που επικράτησε δεν είναι άλλο από την καπαρντίνα – brand Peace and Chaos, κατάστημα The Greek Designers Store. Το power dressing παρέμεινε και φέτος ψηλά στις προτιμήσεις και συγκεκριμένα τα γκρι, ριγέ σακάκια – brand We Coss, κατάστημα Love Boutique - υπήρξαν παντού σε διάφορες παραλλαγές. Το κόκκινο χρώμα είναι ο πρωταγωνιστής στα φετινά catwalks και ως εκ τούτου και στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας. Επενδύστε σε ένα κόκκινο φόρεμα – κατάστημα 5226 Celia Kritharioti – που αναλόγως του styling μπορεί να φορεθεί σε διαφορετικές περιστάσεις.

Jacket από denim ύφασμα Caraco, Jacquemus

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μαύρη καπαρντίνα με ζώνη, Peace and Chaos

Το προϊόν έχει εξαντληθεί
Love Boutique

Γκρι ριγέ σακάκι, We Coss

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Για τα κοσμήματα αυτό που είδαμε είναι τα bangles – κατάστημα Georg Jensen. Φορέστε τα πολλά μαζί και συνδυάστε τα μέταλλα μεταξύ τους. Ακόμα, τα σκουλαρίκια με πέρλες – κατάστημα Ozar - είναι ένα trend που συνεχίζει εδώ και πολλές σεζόν θυμίζοντας την αισθητική της σχεδιάστριας Simone Rocha.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa