Fashion Weeks 2024: Όλα τα fashion trends που ξεχώρισαν και αξίζει να υιοθετήσετε την άνοιξη

Για ακόμη μία φορά, τα φαντασμαγορικά shows των fashion weeks, δείχνουν πώς -τη φετινή άνοιξη- θα εντάξετε στην ντουλάπα σας, τα fashion trends που έχουν κυριαρχήσει στα catwalks, έτσι ώστε να τα προσαρμόσετε στο spring style σας. 

Statement items

Το silver θα μας απασχολήσει έντονα. Γενικά η λάμψη αρέσει και όσο ανοίγει ο καιρός, αρέσει περισσότερο, γι’ αυτό τι θα λέγατε να προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας ένα silver δερμάτινο wristlet pouch -κατάστημα COS- που δίνει λάμψη σε κάθε look σας; Όσον αφορά τα shoes trends της σεζόν, το No1 είναι για άλλη μία φορά οι μπαλαρίνες και συγκεκριμένα οι μαύρες διχτυωτές μπαλαρίνες που θα βρείτε στο κατάστημα Massimo Dutti Women. Αυτό, ωστόσο που θα κάνει το spring style σας να ξεχωρίσει, σύμφωνα με τα it-girls, είναι το εξής look: Λευκό oversized πουκάμισο ποπλίνα με οργάντζα -από το κατάστημα Zara- σε συνδυασμό με μία πράσινη mini 2-in-1 φούστα, που θα βρείτε στη boutique Maje.

Ασημί δερμάτινη τσάντα με μεταλλικό εφέ

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μαύρη διαφανής διχτυωτή μπαλαρίνα

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Λευκό oversized πουκάμισο από οργάντζα

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Πράσινη tweed φούστα με λευκό βολάν

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Spring must-haves

Αρκεί μια ματιά στις street style εμφανίσεις των fashion insiders, για να αντιληφθείτε πως τα wide-leg παντελόνια είναι η πιο in τάση της σεζόν. Ειδικά, το Naomi light grey BOSS παντελόνι, από το κατάστημα BOSS | HUGO, είναι αυτό που μπορεί να ανταποκριθεί σε διαφορετικές απαιτήσει. Από την άλλη, τα ρομαντικά ανοιξιάτικα φορέματα και πόσο μάλλον το knit midi μπεζ φόρεμα με διακοσμητικά κουμπιά πέρλες -boutique Sandro- έρχεται να ομορφύνει τις ημέρες σας. Και για εσάς, που θέλετε να προσθέσετε λίγη λάμψη στο spring outfit σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα rose quartz ζευγάρι σκουλαρίκια 18Κ με πεταλούδες από ζαφείρια και πέρλες, που θα βρείτε στο κατάστημα Liana Vourakis.

Glam αξεσουάρ

Η αλήθεια είναι, πως ένα statement δαχτυλίδι είναι αυτό που μπορεί να δώσει τύπο και προσωπικότητα στο spring style σας, σύμφωνα με τους fashion experts. Οπότε, ένα Leonor rose gold δαχτυλίδι 18K με λευκά διαμάντια από το κατάστημα i-D Finejewellery, είναι το ιδανικό.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa