Shoes corner! Τη φετινή άνοιξη επιλέξτε υποδήματα που ταιριάζουν στο lifestyle σας

Κάθε άνδρας που αγαπά τη μόδα και φροντίζει το στιλ του, γνωρίζει ότι τα παπούτσια κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στο ανδρικό ντύσιμο. Και το προσωπικό σας lifestyle πρέπει να είναι το Νο1 κριτήριο της shopping list της άνοιξης.

Classic and elegant

Ξεκινήστε με μία από τις cool τάσεις του 2024, τα boat shoes. Στο κατάστημα Massimo Dutti Men θα ανακαλύψετε το ιδανικό ζευγάρι με μαλακό suede σε διαχρονική γκρι απόχρωση, με μαλακό λευκό πάτο, που τα κάνει κατάλληλα ακόμα και για το πρωινό σας business look. Ένα αντίστοιχο σχέδιο σε μοκασίνια αυτήν τη φορά, προτείνει και το πολυκατάστημα attica με το luxury brand Doucal’s να έχει μια ανάλογη πρόταση σε κομψά καστόρινα loafers σε μια πρωτότυπη olive απόχρωση. Από την άλλη, στο κατάστημα Kalogirou τα trends θα σας κατευθύνουν σε ένα ζευγάρι της νέας συλλογής του οίκου Ferragamo σε athleisure style, με ενημερωμένες retro λεπτομέρειες και το logo να ξεχωρίζει στο πίσω μέρος. Ένα τέτοιο σχέδιο είναι ιδανικό για τις ανοιξιάτικες εκδρομές στη φύση. 

Sneakers mood on

Μία σημαντική κατηγορία στην ανδρική ντουλάπα υποδημάτων είναι πλέον και τα sneakers. Στο κατάστημα Tommy Hilfiger θα βρείτε ένα all time classic ζευγάρι, όποιο και αν είναι το lifestyle και η προσωπική σας αισθητική, σε navy blue χρώμα με το μονόγραμμα του brand να υπάρχει διακριτικά στο πλάι. Η Lacoste επιστρέφει στις ρίζες της και προτείνει για την άνοιξη του 2024 ένα ζευγάρι bold green sneakers με τον θρυλικό κροκόδειλο του brand. Τα διαχρονικά λευκά πάνινα του brand Superga είναι η πρόταση από το κατάστημα Haralas γι’ αυτήν την άνοιξη που ποντάρει στο pure white elegance. 

The formal choices

Αν τώρα αναζητάτε μία επιλογή για μία βραδινή έξοδο, ένα formal business look ή μία ξεχωριστή περίσταση, τότε το κατάστημα Zegna είναι το place to be για εσάς. Τα triple stitch sneakers της συλλογής τους στην παλέτα των basics είναι must για κάθε ανδρική γκαρνταρόμπα. Το κατάστημα Nak Shoes, τέλος, επιμένει διαχρονικά με δερμάτινα, δετά σκαρπίνια σε σκούρο καφέ, ένα χρώμα που κυριαρχεί στα shoe trends αυτής της σεζόν.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa