Τα καλύτερα πασχαλινά δώρα που θα βρείτε για το βαφτιστήρι και το παιδί σας

Εάν υπάρχει ένα task, στο οποίο κάθε νονός και νονά καλείται να ανταπεξέλθει το Πάσχα, δεν είναι άλλο από την επιλογή του κατάλληλου πασχαλινού δώρου για το αγαπημένο τους βαφτιστήρι. Ακόμη και αν τα βαφτιστήρια σας μεγαλώνουν και γίνονται οι πιο απαιτητικοί παραλήπτες, με τον κατάλληλο easter guide, μπορείτε να τα εκπλήξετε ευχάριστα. 

 

Easter box essentials 

Το πασχαλινό καλάθι εκτός από λαμπάδα, σοκολατένιο αυγό και τσουρέκι, δεν γίνεται να μην περιέχει παιχνίδια. Αν, λοιπόν, το βαφτιστήρι σας κοντεύει τα οκτώ, ίσως έφτασε η στιγμή να του κάνετε δώρο το επιτραπέζιο παιχνίδι Monopoli Dungeons & Dragons από το κατάστημα Public, ενώ αν είναι Harry Potter fan, δεν έχετε παρά να του κάνετε δώρο το παιδικό βιβλίο «Ο μαγικός κόσμος του Χάρι Πότερ» από το κατάστημα Μουστάκας Toys Signature Store. Ανάμεσα στα πασχαλινά δώρα, μην διστάσετε να εξετάσετε και την επιλογή του Lego Disney Stitch από το κατάστημα Lego Store.

Creative minds

Τώρα που ο καιρός ανοίγει και τα βαφτιστήρια σας θα ξεκινήσουν τις βόλτες τους στα πάρκα και τις παιδικές χαρές, είναι ευκαιρία να αποκτήσουν ένα baby pink ποδήλατο Banwood με ψάθινο καλαθάκι, από το κατάστημα Cozykids, που θα τα βοηθήσει να μάθουν να ισορροπούν. Μπορείτε ακόμη, να επιλέξετε και το pink pastel σετ για τσάι με διακοσμητικές καρδιές από Το Γαϊτανάκι, που θα τα βοηθήσουν να περνούν δημιουργικά τον χρόνο τους.

Dressing up

Για τη μικρή σας μπορείτε να επιλέξετε ένα επίσημο φόρεμα σε απόχρωση έντονου ροζ και φιόγκο στη μέση για το βράδυ της Ανάστασης από το κατάστημα Frattina. Αν από την άλλη, το βαφτιστήρι σας είναι αρκετά μικρό, θα σας προτείναμε να βάλετε στη λίστα με τα πασχαλινά δώρα του, ένα navy style αμάνικο αδιάβροχο jacket από το κατάστημα Petit Bateau, που θα αποτελέσει βασικό item της βρεφικής γκαρνταρόμπας του. Από τη λίστα με τα πασχαλινά δώρα για βαφτιστήρια, δεν πρέπει να λείπει, και ένα παιδικό gap logo print φούτερ mini yellow floral από το κατάστημα GAP Kids, που θα αποτελέσει τη βάση για τα ανοιξιάτικα outfits του.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa