Οκτώ άνετα και comfy παιδικά παπούτσια για τον χειμώνα

Κάθε εποχή οι ανάγκες των μικρών σας είναι συγκεκριμένες. Ο χειμώνας, λοιπόν, επιβάλλει τα πιο comfy παιδικά παπούτσια, που είναι πρακτικά αλλά και ζεστά για τα παιδιά σας.

Μιας και η άνεση είναι το ζητούμενο, τι καλύτερο από ένα ζευγάρι Vans αθλητικά μποτάκια με κορδόνια για τη μικρή σας, σε ροζ απόχρωση; Όσο για τον μικρό της οικογένειας, τα Timberland μποτάκια από το Lapin House, σε μπεζ απόχρωση είναι ένα all time classic παιδικό παπούτσι, που θα λατρέψει. Φυσικά, για ένα athleisure look, τα λευκά sneakers Stan Smith από το κατάστημα Adidas είναι μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές, όπως και τα Reebok με τύπου βέλκρο κούμπωμα από το Zakcret Sports, που ανταποκρίνονται σε κάθε στυλ.

Παιδικά δερμάτινα μποτάκια για αγόρια, Timberland

Το προϊόν έχει εξαντληθεί
Adidas

Παιδικά sneakers Stan Smith Mr. A

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Λευκά sneakers Classics Royal Prime για αγόρια, Reebok

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μήπως μία πιο fancy επιλογή παιδικού παπουτσιού θα ενθουσιάσει τη μικρή σας; Βάλτε στη wishlist σας τα Golden Goose sneakers με χρυσόσκονη από το Milkshakes and Dreams, για να λάμπει κάθε στιγμή. Για τον μικρό σας, που λατρεύει το παιχνίδι, πείτε «ναι» στα Nike air max 90 toggle, από το Sneaker Cage

Παιδικά sneakers Air Max 90 Toggle SE, Nike

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Φυσικά, ο χειμώνας θέλει εξορμήσεις στο χιόνι. Επειδή όμως, η ζεστασιά των μικρών σας είναι προτεραιότητα, υπάρχει ένα key-item που δεν πρέπει να παραλείψετε. Ο λόγος για τις μπότες χιονιού Moon Boot, από το attica.

Παιδικές γκρι μπότες Ripstop, Moon Boot

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa