carpo: Ένα Golden διάλειμμα μοναδικών γεύσεων «ταξιδεύει» τις αισθήσεις σας

Όλοι θέλουμε να ξεκινάμε την ημέρα μας με θετική ενέργεια και καλή διάθεση. Αυτός είναι και ο λόγος που όταν βρούμε ένα spot που μας χαρίζει συναισθήματα ζεστασιάς σε κάθε επίσκεψη δεν το αλλάζουμε εύκολα. Πόσο μάλλον, όταν πρόκειται για έναν χώρο που μπορούμε να απολαύσουμε φρεσκοψημένους ξηρούς καρπούς, εκλεκτές σοκολάτες και φυσικά, τον πιο αρωματικό καφέ. Ο λόγος για το carpo!

Εμείς επισκεφθήκαμε το carpo και μετατρέψαμε το shopping break μας σε ένα ταξίδι γεύσεων και αισθήσεων, το οποίο χωρίς αμφιβολία θα προτείναμε και σε σας. Τι καλύτερο, άλλωστε, από ένα κατάστημα που μας υποδέχεται με τη μυρωδιά των φρεσκοψημένων ξηρών καρπών, το χαμογελαστό προσωπικό του και την ξεχωριστή διακόσμηση του;

Είτε επιλέξετε μία ζεστή σοκολάτα, είτε ένα cappuccino, όπως ακριβώς κάναμε και εμείς, μην παραλείψετε να τα συνοδεύσετε με μία από τις πολλές και διαφορετικές μπάρες με χουρμά και μέλι, με κακάο και τραγανούς κόκκους κακάο, με μπισκότο βρώμης ή με αμύγδαλο και σοκολάτα υγείας. Εμείς τις δοκιμάσαμε όλες και μπορούμε να σας εγγυηθούμε πως είναι ό,τι χρειάζεστε για το shopping break σας.

Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε μοναδικά προϊόντα, όπως η πάστα με 100% ψημένη αμυγδαλόψιχα και τα δημοφιλή σοκολατένια βραχάκια με ξηρούς καρπούς.

Αυτό όμως που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει είναι η μεγάλη ποικιλία χειροποίητων καπελιερών, ως ιδανική πρόταση δώρου για το επόμενο gathering με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εμείς επιλέξαμε την καπελιέρα Grand Ciel και τη γεμίσαμε με ψημένη και αλατισμένη ψίχα κελυφωτού φιστικιού, παστέλι με σουσάμι και σοκολάτα, σοκολατάκια υγείας και γάλακτος με ολόκληρο φουντούκι, εκλεκτές ποικιλίες ελληνικού μελιού και πολλά ακόμη. Φυσικά, ως γνήσιοι foodies, δε μπορέσουμε να αντισταθούμε και να μην ανοίξουμε το βάζο με το luxury nut selection. Η διατήρηση των αρωμάτων, η τραγανότητα και η γεύση των καρπών μέσα στο βάζο μας εξέπληξαν ευχάριστα.

Είστε έτοιμοι να «ταξιδέψετε» τις αισθήσεις σας, με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο, πριν συνεχίσετε την ανοιξιάτικη βόλτα σας στους διαδρόμους του Golden Hall;

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa