JavaScript is disabled in your browser. For the best experience, please enable JavaScript.

Τα πιο ωραία ανδρικά πλεκτά της σεζόν θα αναβαθμίσουν το στιλ σας

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα τα πλεκτά είναι το απόλυτο must have. Λεπτά ή πιο χοντρά, απλά ή με ιδιαίτερα σχέδια και χρώματα, δεν πρέπει να λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα καθώς, εκτός από ζεστασιά, χαρίζουν και έξτρα πόντους στιλ στις εμφανίσεις σας. Στο Golden Hall μπορείτε να βρείτε τα πιο εκλεπτυσμένα και stylish ανδρικά πλεκτά της σεζόν, τα οποία μπορείτε να φορέσετε με αμέτρητους τρόπους και να τα προσαρμόσετε στο προσωπικό σας look.

Το σκούρο μπλε είναι ίσως η πιο ευέλικτη επιλογή, όταν μιλάμε για ανδρικά πλεκτά. Όσα και αν έχετε ποτέ δεν είναι αρκετά. Γιατί λοιπόν να μη δοκιμάσετε τουλάχιστον ένα ακόμα; Επιλέξτε ένα κασμιρένιο πουλόβερ από το κατάστημα Falconeri, το οποίο μπορείτε να συνδυάσετε με ένα κοτλέ παντελόνι για το γραφείο ή τις casual εμφανίσεις σας.

Δοκιμάστε και την πρόταση της Lacoste, που διαθέτει φερμουάρ και κάντε ένα ενδιαφέρον layering φορώντας, εκτός από το μπουφάν σας και ένα chic γιλέκο.

Φυσικά αν θέλετε να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα, δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε διαφορετικά χρώματα. Το ανοιχτό καφέ από ελαφρύ κασμίρ, που θα βρείτε στο κατάστημα Ermenegildo Zegna, είναι τέλειο για να φορεθεί μόνο του, ή να γίνει η βάση για ζεστό layering, όταν η θερμοκρασία πέφτει σημαντικά.

Ακόμα πιο τολμηρή και ταυτόχρονα stylish είναι η επιλογή που προτείνει η Oxford Company. Το έντονο πορτοκαλί χρώμα θα χαρίσει στην εμφάνισή σας μια πιο fashionable διάθεση και σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα.

Ποιος είπε ότι η κλασική ανδρική πόλο μπλούζα δεν μπορεί να είναι πλεκτή; Η διαφορετική αυτή πρόταση από το κατάστημα Brooks Brothers, συνδυάζει το απόλυτο χειμερινό trend, που είναι τα πλεκτά, με το απόλυτο must have της ανδρικής γκαρνταρόμπας, που είναι η πόλο μπλούζα. Επιλέξτε το χρώμα που σας ταιριάζει, η δική μας πρόταση είναι αυτό που διαφέρει από τα συνηθισμένα.

Τέλος, το πλεκτό μπορεί να είναι και σε λεπτομέρεια. Απόδειξη αυτή η ιδιαίτερη ζακέτα από το κατάστημα Vardas, που είναι φτιαγμένη από μαλακό υλικό και διαθέτει ribbed τελειώματα. Φαντάζεστε κάτι πιο stylish για το χειμώνα;

Φούτερ ultrasoft cashmere
Φούτερ ultrasoft cashmere
Το προϊόν έχει εξαντληθεί
Ανδρικό Μάλλινο Πουλόβερ
Ανδρικό Μάλλινο Πουλόβερ
Το προϊόν έχει εξαντληθεί
Πλεκτό από κασμίρι και μετάξι
Πλεκτό από κασμίρι και μετάξι
Το προϊόν έχει εξαντληθεί
Πλεκτό πουλόβερ
Πλεκτό πουλόβερ
Το προϊόν έχει εξαντληθεί
Πουλόβερ Polo Merino
Πουλόβερ Polo Merino
Το προϊόν έχει εξαντληθεί
Πλεκτή ζακέτα
Πλεκτή ζακέτα
Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Μετάβαση στην κορυφή
aaa