Έξι «έξυπνα» gadgets για να αναβαθμίσετε τεχνολογικά το σπίτι σας

Σίγουρα, η τεχνολογική αναβάθμιση του σπιτιού σας, καθώς και η ανανέωση της everyday routine σας με τις πιο smart προσθήκες, είναι όλα όσα χρειάζεστε αυτόν τον χειμώνα. Έτσι, το τέλος της χρονιάς, θα σας βρει πιο έτοιμους από ποτέ, ούτως ώστε να βιώσετε τις πιο αξέχαστες στιγμές εντός σπιτιού, χάρη στα «έξυπνα» gadgets.

Οι συσκευές που θα αναβαθμίσουν την κουζίνα σας

Μήπως, αυτόν τον Νοέμβρη, έχει έρθει η στιγμή να ανανεώσετε την κουζίνα του σπιτιού σας, επιλέγοντας high tech συσκευές; Εάν η απάντηση είναι θετική, μην χάνετε άλλο χρόνο και επιλέξτε το Air Fryer της Philips, από το κατάστημα Public, με χωρητικότητα 7,3L για να δημιουργείτε καθημερινά στην κουζίνα σας τις πιο γευστικές και υγιεινές συνταγές. Αναρωτιέστε ποια επιπλέον smart gadgets να επιλέξετε, έτσι ώστε να αναβαθμίσετε τεχνολογικά την κουζίνα σας; Μα φυσικά, τη Nespresso Creatista Plus Metal Stainless Steel, που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε εύκολα, αυθεντικούς καφέδες Latte Art, χάρη στο πρακτικό σύστημα της Nespresso και την εξειδίκευσή της στον καφέ, σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία αφρού γάλακτος Breville. Στις οικιακές συσκευές που θα σας λύσουν τα χέρια, είναι και το Xiaomi Smart Blender, με εννέα επίπεδα ταχύτητας και διατήρηση της θερμοκρασίας των ροφημάτων σας έως και 4 ώρες. Θα το βρείτε στο κατάστημα Mi Store και «υπόσχεται» να αναβαθμίσει τις μαγειρικές σας ικανότητες. 

Συσκευές που χαρίζουν ξεγνοιασιά 

Από τη shopping list σας δεν πρέπει να λείπει και η smart TV Sony XR-55A95L, 55'' με οθόνη QD-OLED, από το κατάστημα Sony Center. Ενώ για τις πιο fun στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, παρέα με φίλους, δεν έχετε παρά να επιλέξετε το Playstation 5, συνδυαστικά με το DualSense ασύρματο χειριστήριο PS5. Θα το βρείτε στο κατάστημα Γερμανός.

Must have gadget

Για εσάς, που το laptop σας αποτελεί το πιο χρήσιμο gadget γραφείου, ένα είναι το σίγουρο: Αναζητάτε το πιο προηγμένο laptop για απαιτητικές εργασίες, και συγκεκριμένα το Mac Book Pro 14 ιντσών, με την υπερδύναμη του Μ2, που θα βρείτε στο κατάστημα της iStorm

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa