Santa Claus alert! Αυτά τα δώρα θα ενθουσιάσουν τα παιδιά σας

Η αναζήτηση των χριστουγεννιάτικων δώρων για τα παιδιά είναι μεγάλη υπόθεση! Και αυτό, διότι δεν υπάρχει παιδί που να μην περιμένει πώς και πώς αυτές τις ημέρες, την έλευση του Άγιου Βασίλη στο σπίτι με ένα special gift που θα το ενθουσιάσει. 

Letter to Santa

Τα φετινά Χριστούγεννα λοιπόν, μην παραλείψετε να ξεκινήσετε την Xmas list για την μικρή σας, με ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που διαθέτει 2.400 ερωτήσεις και θα αναπτύξει το γνωστικό πεδίο της ακόμη περισσότερο, ενώ συγχρόνως θα τη διασκεδάζει για πολλές ώρες. Πρόκειται για το Trivial Pursuit Classic Edition, που θα βρείτε στο κατάστημα Μουστάκας Toys Signature Store. Και μιας και κάνατε ήδη «τσεκ» στο κεφάλαιο παιχνίδια, ήρθε η στιγμή να κάνετε focus στις στυλιστικές επιλογές της μικρής σας, επιλέγοντας το πιο chic ‘n stylish overcoat Lapin House Collection, σε Α γραμμή και εκρού απόχρωση για τις πιο γιορτινές της εμφανίσεις. Εναλλακτικά, για μία πιο casual επιλογή, αρκεί να ανακαλύψετε το jacket Moncler Karakorum Ripstop από το πολυκατάστημα attica, σε μπλε απόχρωση. 

Εκρού μπουφάν με φιόγκο

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Σκούρο μπλε puffer μπουφάν Karakorum, Moncler

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Shine bright like a kid

Ναι, ο Δεκέμβρης είναι ο ιδανικός μήνας, για να αποκτήσει η μικρή σας, το δικό της γιορτινό στιλ. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να επιλέξετε τα πιο sparkling items, όπως το ultra glam χριστουγεννιάτικο φόρεμα με πούλιες στην πιο in απόχρωση της γιορτινής περιόδου από το κατάστημα DPAM και τα Sk8-Hi Reissue Side Zip σε silver απόχρωση με glitter από το κατάστημα Vans. Εναλλακτικά, πείτε «ναι» στο πιο festive καρό φόρεμα από το κατάστημα Sugar n' spice, που είναι ιδανικό για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Πράσινο φόρεμα με παγιέτα

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Κόκκινο καρό φόρεμα με φουσκωτά μανίκια

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Christmas all over

Για να ολοκληρώσετε τα Christmas look της μικρής σας για τα παιδικά πάρτυ, τα οικογενειακά ρεβεγιόν ή ακόμη και μία απλή καθημερινή βόλτα, ανακαλύψτε το πιο χριστουγεννιάτικο πουλόβερ σε κόκκινο χρώμα από το κατάστημα Petit Bateau, συνδυάζοντάς το με την πιο fashionable στέκα «Molly & Rose» με φιόγκο και ασημί glitter από το κατάστημα Dancing Scissors.

Κόκκινο πουλόβερ με χριστουγεννιάτικο μοτίβο

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa