Mother’s Day Gifts: Τα πιο stylish δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας

Η πιο τρυφερή γιορτή του χρόνου είναι προ των πυλών και η αναζήτηση του τέλειου δώρου για την πιο σημαντική γυναίκα της ζωής σας, τη μαμά σας, έχει ξεκινήσει ήδη. Ρούχα, αξεσουάρ και fashion statement στοιχεία που θα ενθουσιάσουν τις αγαπημένες γυναίκες κάθε οικογένειας.

Elegant spring pieces

Το να κάνετε ένα δώρο στη μητέρα σας δεν είναι πάντα το πιο εύκολο task, ειδικά όταν αφορά μία τόσο ιδιαίτερη μέρα, κατά την οποία γιορτάζεται ο πιο ξεχωριστός δεσμός στη ζωή κάθε ανθρώπου. Ξεκινήστε, λοιπόν, την αναζήτησή σας από το κατάστημα Lacoste, επενδύοντας ένα μέρος του budget σας σε ένα all time classic polo t-shirt στο χρώμα της κρέμας. Ένα iconic piece στην ιστορία του οίκου και της μόδας γενικότερα. Συνεχίστε τη wish list σας με το maxi knitted φόρεμα της Falconeri. Ένα μοναδικό key piece για κομψές βραδινές εμφανίσεις με ένα διακριτικό touch of glam μέσα από το μεταλλιζέ νήμα που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή του. Ολοκληρώστε τις casual chic προτάσεις σας με ένα βασικό στοιχείο του French style, τη ζακέτα μαρινιέρα. Στο κατάστημα Gant θα ανακαλύψετε την πιο διαχρονική εκδοχή της στον κλασικό, χρωματικό συνδυασμό λευκό-μπλε. 

All about accessorizing 

Κάθε γυναίκα, ακόμη και αν πρόκειται για την μαμά σας, λατρεύει τα αξεσουάρ. Φέτος χαρίστε της μία τσάντα από το κατάστημα La Martina. H top handle τσάντα Karina σε μία από τις βασικές αποχρώσεις της neutral παλέτας είναι το key item που σίγουρα αναζητούσε. Οι τάσεις στα eyewears για το 2024 έχουν έντονα retro στοιχεία. Στο κατάστημα Eye Q Συκαράς θα βρείτε το τέλειο ζευγάρι από τον οίκο Gucci, με οβάλ κοκάλινο σκελετό και elegant ταρταρούγα. 

Luxury vibes

Όταν κάνετε ένα δώρο σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, θέλετε πάντα να έχει και ένα touch of glam. Στο κατάστημα Ozar θα ανακαλύψετε τα ιδανικά σκουλαρίκια για τη Γιορτή της Μητέρας. Κομψά, από επιπλατινωμένο ασήμι με cubic ζιργκόν, είναι ένα ζευγάρι που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Ολοκληρώνοντας τη wish list με τα κορυφαία δώρα για την Γιορτή της Μητέρας, επενδύστε σε ένα signature jacket της Ελληνίδας σχεδιάστριας ZoeK σε military shape με custom made πλάτη, που το κάνει κυριολεκτικά μοναδικό. 

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa