Η Ipirotissa είναι η απαραίτητη -all day- στάση για καφέ και φαγητό στο Golden Hall

Για εμάς, που δεν χάνουμε ευκαιρία να ανακαλύπτουμε τις νέες talk of the town γαστρονομικές αφίξεις της πόλης, ο φετινός Ιανουάριος μας έχει μία μοναδική έκπληξη. Ο λόγος για το premium food store market Ipirotissa, που άνοιξε τις πόρτες του στο ισόγειο του Golden Hall!

Πρόκειται για ένα αρτοποιείο γαλλικού τύπου, που προσφέρει hot and cold γεύματα, gourmet προϊόντα, ένα healthy juice bar, καθώς και ένα Japanese sushi bar που αναμφίβολα θα ενθουσιάσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες. Και για εσάς που αναρωτιέστε, ποιες επιλογές ενθουσίασαν τους γευστικούς μας κάλυκες, ετοιμαστείτε να ζηλέψετε, διότι τα πιάτα που δοκιμάσαμε από την Ipirotissa, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Προσπαθώντας να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας μετά το πέρας των εορταστικών ημερών, επιλέξαμε τη Shrimp Avocado Salad, με καρδιές μαρουλιού, γαρίδες, αβοκάντο Hass, παξιμάδι χαρουπιού και cider mango dressing, στη συνέχεια παραγγείλαμε δύο από τα πιο tasty πιάτα του μενού -σύμφωνα πάντα με το δικό μας διατροφικό γούστο: Μπιφτέκια γαλοπούλας με ginger και κεφαλοτύρι, τα οποία συνδυάσαμε με Μεξικάνικο Ρύζι, καθώς και Beef Fajitas, με πιπεριές, κρεμμύδι, sauce guacamole, pico de gallo, sour cream και αλευρίσιες πίτες.

Και επειδή, δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε στους πρωτότυπους συνδυασμούς γεύσεων και προτάσεων που υπήρχαν μπροστά στα μάτια μας, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα ακόμα διάλλειμα από την βόλτα μας και συνεχίσαμε με δύο έξτρα επιλογές πιάτων. Πρόκειται για τη mini Pinsa με μορταδέλα και φιστίκι, αλλά και τη Healthy Pot Salad, με φακές beluga, παντζάρι, pesto άνηθου, cottage cheese και βινεγκρέτ βαλσάμικο.

Φυσικά, δεν παραλείψαμε να προμηθευτούμε από την Ipirotissa, και τα αγαπημένα μας ροφήματα, που μας έδωσαν το boost που χρειαζόμασταν για να συνεχίσουμε ακάθεκτες την βόλτα μας! 

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa