Όλα όσα πρέπει να έχετε στις εξορμήσεις σας τον φετινό Μάιο

Ο τελευταίος μήνας της άνοιξης είναι και ο πιο ταξιδιάρικος. Με τον καιρό να είναι σύμμαχος ξεκινούν και οι πρώτες εξορμήσεις στη θάλασσα ή κοντινούς ορεινούς προορισμούς. Η σωστή οργάνωση της βαλίτσας, λοιπόν, είναι must. 

Basic touch

Για να είναι άκρως επιτυχημένη η προετοιμασία της βαλίτσας σας για ένα σύντομο ανοιξιάτικο ταξίδι, θα πρέπει να περιλαμβάνει και κάποια βασικά essentials. Ξεκινήστε από το «κεφάλαιο» παπούτσια, αφού η άνεση στο περπάτημα είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής. Επενδύστε σε ένα ζευγάρι slim sneakers με retro χαρακτήρα, τα οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε τόσο το πρωί όσο και στις βραδινές σας εξόδους. Στη νέα συλλογή της Camper θα βρείτε ένα ζευγάρι σε luxury καστόρι με το combo γκρι με πράσινο να κάνει το συγκεκριμένο σχέδιο πολύ ιδιαίτερο. Στο κατάστημα Sneaker Cage μπορείτε να δοκιμάσετε τα all time classic Gazelle της Adidas σε peachy πορτοκαλί. Συνεχίζουμε με το star παντελόνι των basics, το blue denim και στη boutique Calvin Klein θα βρείτε το πιο διαχρονικό straight fitted τζιν, με ψηλή μέση που κολακεύει κάθε σωματότυπο. Είναι η τέλεια βάση ενός casual chic outfit.

Stylish nights out

Ένα maxi, εξώπλατο φόρεμα σε vivid green απόχρωση με διακριτικά cut outs από το κατάστημα Funky Buddha ή ένα κλασικό, εφαρμοστό φόρεμα μαρινιέρα σε ασπρόμαυρο combo από τη νέα συλλογή Tommy Hilfiger, είναι οι ιδανικές επιλογές για ένα dinner night out στο ταξίδι σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε μία bohemian chic πουκαμίσα με διακριτικά κεντήματα, όπως αυτή που θα ανακαλύψετε στο κατάστημα Scotch & Soda

Tenniscore

Για να ολοκληρώσετε τη βαλίτσα των αποδράσεων της άνοιξης θα χρειαστείτε σίγουρα και ένα νέο athleisure item. Τι καλύτερο από μία mini, πλισέ φούστα από το κατάστημα Oysho σε preppy γραμμή με short compressive και λάστιχο στη μέση, τώρα που το Tenniscore είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν; Το Apple Watch Series 9 θα συμπληρώσει τα σύνολά σας, ως το μοναδικό αξεσουάρ που πραγματικά χρειάζεστε σε ένα ταξίδι. Με Sport Band λουράκι ή Sport Loop, θα γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι της βαλίτσας σας και ο καλύτερος βοηθός σας με μία σειρά από εντυπωσιακές λειτουργίες για όσους βρίσκονται όλη μέρα σε κίνηση. Θα το βρείτε στο κατάστημα iStorm.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa