Τα gadgets που θα δώσουν χρώμα και ένταση στην everyday routine σας

Η νέα σεζόν πλησιάζει και η οργάνωση του πιο high tech σπιτιού -μέσα από χρωματιστά και «έξυπνα» gadgets- είναι το Α και το Ω.

Έξυπνα gadgets  

Μήπως είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσετε ένα smartphone, για να βγάζετε τις πιο ωραίες φωτογραφίες μόνο με ένα «κλικ»; Εάν η απάντηση είναι «ναι», τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε το iPhone 15 σε πράσινο χρώμα, με κύρια κάμερα 48MP από το κατάστημα iStorm. Από την άλλη, αν ακούτε συνέχεια μουσική μέσα στην ημέρα σας, τότε το colorful ηχείο Polaroid από το κατάστημα Public, θα αποτελέσει το πιο ξεχωριστό αξεσουάρ του γραφείου σας. Και φυσικά, μπορείτε να προσθέσετε στο high tech σπίτι σας ένα ροζ tablet Samsung Galaxy Tab S9 FE από το κατάστημα Γερμανός, που θα σας προσφέρει πολλαπλές δημιουργικές και ψυχαγωγικές δυνατότητες.

SAMSUNG Galaxy Tab S9 FE 10.9'' Wi-Fi 6GB/ 128GB Lavender Tablet

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Level up στην daily routine

Everyday routine χωρίς καφέ δεν γίνεται, οπότε αν δεν θέλετε να κάνετε συμβιβασμούς στη γεύση του αγαπημένου σας ροφήματος, η πράσινη μηχανή Original Essenza Mini D από το κατάστημα Nespresso, είναι ό,τι χρειάζεστε. Και για εσάς, που θέλετε να κάνετε μία ομαλή είσοδο στη ρουτίνα σας λίγο πριν «υποδεχθείτε» τη νέα σεζόν, ένα smartwatch με αναγνώριση κλήσης και μέτρηση βημάτων, θα σας προσφέρει την αυτονομία που χρειάζεστε. Ο λόγος για το Redmi Watch 4 που θα βρείτε στο κατάστημα Xiaomi Store

Smartwatch Redmi Watch 4 Silver Gray

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Music everywhere

Όσον αφορά τώρα στα «έξυπνα» gadgets που θα δώσουν ένταση στην everyday routine σας, τα μωβ αδιάβροχα και ασύρματα ακουστικά από το κατάστημα Sony Center, είναι μία καλή επιλογή. Βέβαια, αν θέλετε να μοιράζεστε τις μουσικές προτιμήσεις σας με τους αγαπημένους σας στο high tech σπίτι σας, τότε  το φορητό waterproof ηχείο με σχέδια σε μπλε και κίτρινες αποχρώσεις από το κατάστημα Tricks & Treats, δεν πρέπει να λείπει από τη shopping list σας. 

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa