Men’s guide: Τα πιο stylish accessories που αξίζουν μία θέση στην ντουλάπα σας

Το stylish ντύσιμο κάθε άνδρα θέλει και τα σωστά αξεσουάρ. Η κατηγορία που αξίζει να επενδύσετε αυτήν την περίοδο, λοιπόν, είναι μία: stylish accessories.  

Still summer vibes

Προς το τέλος του καλοκαιριού, η ανάγκη κάθε stylish άνδρα για ανανέωση είναι έντονη. Γι’ αυτό και η γκαρνταρόμπα του ξεκινάει από ένα classic τζιν καπέλο από το κατάστημα Gap, που μπορεί να φορεθεί από το πρωί και είναι άκρως δροσερό λόγω του υφάσματός του, αφού το denim εμποδίζει τον καυτό ήλιο που καλά κρατεί. Οι εσπαντρίγιες από την καλοκαιρινή συλλογή της United Colors Of Benetton στο elegant beige της άμμου είναι το πιο δημοφιλές ζευγάρι για ένα city look τον Αύγουστο, ενώ επιβάλλεται να ολοκληρώσετε ένα night out look με ένα κομψό ρολόι με μπρασελέ, όπως αυτό που θα βρείτε στο κατάστημα Nautica

Propper bag

Η λίστα των πιο stylish accessories συνεχίζεται με τη σωστή summer bag ανάλογα με τις ανάγκες σας. Θα είναι γεμάτο υποχρεώσεις και business meetings; Το δερμάτινο backpack από το κατάστημα La Martina στο πιο επίκαιρο χρώμα της σεζόν, το chocolate brown, είναι must. Στο κατάστημα Napapijri θα βρείτε ένα μεγάλο σακίδιο για όσους λατρεύετε τις εκδρομές στη φύση και προτιμάτε το athleisure ντύσιμο. Τέλος, το κατάστημα Calvin Klein Jeans προτείνει ένα μικρό cross body τσαντάκι σε διαχρονικό μαύρο με το signature μονόγραμμα του brand για τις all day εμφανίσεις σας.

Μαύρο τσαντάκι μέσης Ultralight Waistbag

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Shoe trends

Καλοκαίρι και boat shoes πάνε μαζί και στο κατάστημα Camel Active μπορείτε να αποκτήσετε την all time classic εκδοχή τους, ένα ζευγάρι που χαρίζει extra πόντους style σε κάθε άνδρα. Υπάρχει, βέβαια πάντα και η επιλογή των λευκών, άνετων sneakers από το κατάστημα Camper, ειδικά για όσους δεν θέλουν να βγουν από το comfort zone τους και επιλέγουν πρακτικά παπούτσια με ένα fashionable touch, λίγο πριν αποχαιρετήσουν το καλοκαίρι.

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa