Talk to me about shoes: Αυτά είναι τα trends της φετινής σεζόν

Όσο λατρεύουμε να «πειραματιζόμαστε με τους συνδυασμούς ρούχων, άλλο τόσο ενθουσιασμό έχουμε για τα αξεσουάρ και κυρίως τα must-have shoes που προτείνουν οι αγαπημένοι μας σχεδιαστές. Ποια είναι όμως τα παπούτσια που ξεχωρίσαμε αυτή τη σεζόν;

Τα γυναικεία sneakers που συνδυάζουν την άνεση με την κομψότητα

Η πρώτη μας στάση, είναι στο κατάστημα Eponymo για τις πιο κομψές και ταυτόχρονα casual επιλογές. Εκεί, θα βρούμε τα γυναικεία λευκά sneakers, Elisabetta Franchi, με χρυσές λεπτομέρειες και κορδόνια.

Τα must-have mules της σεζόν

Η επόμενή μας στάση είναι το κατάστημα Kalogirou, για τα πιο fun flat mules της σεζόν. Σε παστέλ γαλάζιο χρώμα με χρυσή αγκράφα, θα δώσουν ένα ιδιαίτερο στυλ σε κάθε μας outfit. Ποια θα μπορούσε να αντισταθεί, άλλωστε, σε ένα ζευγάρι δερμάτινα, γυναικεία mules Tory Burch;

Τα slingbacks είναι το νέο trend

Στο κατάστημα Haralas, θα βρούμε το ζευγάρι που θα φοράμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τι θα λέγατε, φέτος, να εντάξουμε στην γκαρνταρόμπα μας, τα slingbacks σε λευκό χρώμα, της εταιρείας Favela, με χοντρό τακούνι και χρυσές λεπτομέρειες;

Εσπαντρίγιες από το πρωί μέχρι το βράδυ

Για εμάς που αναζητάμε εκείνα τα παπούτσια, που είναι άνετα και κομψά, ενώ συγχρόνως συνδυάζονται εύκολα με σχεδόν όλα τα ρούχα και αξεσουάρ, από το πρωί μέχρι το βράδυ, τότε έχουμε τη λύση. Ένα ζευγάρι δερμάτινες, λευκές και δετές εσπαντρίγιες, με ψάθινη σόλα από το κατάστημα Pinko!

Λευκά sneakers με logo, Elisabetta Franchi

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Γαλάζια flat mules Jessa, Tory Burch

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Λευκά slingback με χρυσή λεπτομέρεια, Favela

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Εσπαντρίγιες Angelica

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Τα peep toe πέδιλα που είναι must

Ένα ζευγάρι καστόρινα, ταμπά πέδιλα, με peep toe άνοιγμα και χοντρό τακούνι, αποτελούν, την κατάλληλη επιλογή για αυτή την εποχή. Μπορείτε να τα βρείτε στο κατάστημα Nak Shoes.

Κάνουμε focus σε πρωτότυπους χρωματικούς συνδυασμούς

Last but not least, αφήσαμε το κατάστημα Carolina Herrera, όπου θα βρούμε ένα ακόμη ζευγάρι slingbacks, σε μαύρο χρώμα με κόκκινο πάτο. Για τις γυναίκες που λατρεύουν τις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις, προτείνουμε αυτό το ζευγάρι σε μπλε ή κόκκινο χρώμα.

Καφέ peep toes Claudette

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa