Καλοκαιρινά αξεσουάρ για τους μικρούς μας φίλους

Οι μαμάδες γνωρίζουν καλά πως το εγχείρημα «παραλία με το παιδί» θέλει αρκετή οργάνωση για να πετύχει, καθώς πρέπει να έχουν μαζί τους όλα εκείνα τα «απαραίτητα» παιχνίδια και αξεσουάρ για μία ηλιόλουστη ημέρα στη θάλασσα. Πολλά καλοκαιρινά, παιδικά αξεσουάρ θα μας φανούν χρήσιμα, αρκεί να τα ανακαλύψουμε!

Παιχνιδιάρικο, παιδικό καπέλο για κορίτσια

Το πρώτο και πιο σημαντικό αξεσουάρ που χρειαζόμαστε μικροί και μεγάλοι για την παραλία είναι το καπέλο. Για την μικρή σας, προτείνουμε το ριγέ καπέλο, από το κατάστημα Petit Bateau, σε ροζ με άσπρο χρώμα και με κορδονάκι κάτω από το λαιμό.

Το gadget για τις πιο ανέμελες στιγμές κάτω από την ομπρέλα

Το παιχνίδι και οι υποβρύχιες βουτιές δεν σταματάνε σε κάθε απόδραση στην παραλία. Ένα μαξιλαράκι για τη θάλασσα, από το Octopus, σε σχήμα καβουριού και πορτοκαλί χρώμα, είναι το καλοκαιρινό αξεσουάρ για τα μικρά σας -και ενίοτε για εσάς τις ίδιες!

Η πιο fashionable τσάντα θαλάσσης

Μήπως αυτό το καλοκαίρι, ήρθε η ώρα να δώσετε στη μικρή σας, τη δική της τσάντα, για να έχει μέσα τα αγαπημένα της αντικείμενα; Η τσάντα θαλάσσης του brand «Saint Barth», σε καρό, μπλε-άσπρο χρώμα, από το κατάστημα Lapin House, είναι ένα αξεσουάρ που μπορεί να κρατήσει τόσο η μαμά, όσο και η κόρη.

Χτίζοντας πύργους στη θάλασσα

Tα παιχνίδια για τη θάλασσα δεν μπορούν να λείπουν από την τσάντα θαλάσσης σας. Στο κατάστημα MILKSHAKES AND DREAMS, θα βρείτε μία πληθώρα από επιλογές για όλες τις ηλικίες. Εμείς διαλέξαμε το κουβαδάκι σιλικόνης από το brand Liewood, για μωρά έως 18 μηνών. 

Βρεφικό καπέλο για κορίτσι

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μαξιλάρι παραλίας Crab

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Kαρό τσάντα θαλάσσης, St Barth

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Σετ παραλίας Classic Blue, Liewood

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Τα καλύτερα παιδικά γυαλιά ηλίου

Τα γυαλιά ηλίου εκτός από ένα funky αξεσουάρ είναι πια απαραίτητα για την προστασία από τον ήλιο. Τα κοκάλινα γυαλιά ηλίου, για παιδιά από 0-6 ετών από την «Kietla» θα γίνουν το αγαπημένο αξεσουάρ από το κατάστημα DPAM.

Η πετσέτα θαλάσσης των μικρών μας

Η πετσέτα θαλάσσης, είναι από τα πρώτα που βάζουμε μέσα στην καλοκαιρινή τσάντα. Αυτό το καλοκαίρι, μπορείτε να κάνετε στα μικρά σας μία πετσέτα θαλάσσης σε tropical print «Dock & bay», από το κατάστημα sugar n’ spice.

Φουσκωτή πισίνα για να φέρουμε τη θάλασσα… στο σπίτι

Για εσάς, που ακόμη δεν έχετε καταφέρει να βρεθείτε σε κάποια εξωτική παραλία, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Η φουσκωτή πισίνα «Quut» θα σας δώσει την λύση. Φτιαγμένη από βινύλιο και 100% ανακυκλώσιμα υλικά, για παιδιά από δύο ετών και πάνω, από το κατάστημα Cozy Kids.

Παιδικά γυαλιά ηλίου για αγόρια, KiETLA

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Πετσέτα θαλάσσης Heavenly Hibiscus, Dock& Bay

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Φουσκωτή πισίνα Dippy Banana Blue, Quut

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Funny μάσκες για τους μικρούς κολυμβητές μας

Ένα αξεσουάρ που πρέπει να έχουν οι μικροί κολυμβητές είναι η μάσκα για την θάλασσα. Στο κατάστημα Μουστάκας toys signature store, βρήκαμε την μάσκα θαλάσσης σε σχήμα καβουριού, χάρη στην οποία τα παιδιά θα κάνουν με τις ώρες υποθαλάσσιες περιηγήσεις.

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa