Travel season is on: Όλα τα essentials που χρειάζεστε για τα ταξίδια σας

Τον Μάιο, οι μικρές ή μεγαλύτερες εξορμήσεις έχουν την τιμητική τους. Είτε λοιπόν έχετε σχεδιάσει μία μικρή απόδραση σε έναν κοντινό προορισμό δίπλα στη φύση, είτε ένα ταξίδι στο εξωτερικό που περιμένατε καιρό, τα essentials που χρειάζεστε δεν αλλάζουν στη βάση τους και είναι σίγουρο πως μπορούν να αναβαθμίσουν την ανοιξιάτικη travel season σας. 

Fun n’ stylish getaway

Αν είστε music lovers, τα ακουστικά και τα ηχεία είναι από τα essentials που έχουν σίγουρα μία θέση στις αποσκευές σας. Γι’ αυτό, τα ακουστικά Marshall με superior signature sound και noise cancellation από το κατάστημα Public και το μπλε Bluetooth ηχείο JBL Clip 5 από το κατάστημα Γερμανός, είναι δύο καλές προσθήκες αν θέλετε να ακούτε τα αγαπημένα σας playlist στο relaxing time σας. Πέρα από τα smart gadgets όμως, σημαντικό ρόλο παίζει κι η αποσκευή που θα επιλέξετε καθώς πρέπει να χωράει τα απαραίτητα. Η base camp duffel με λιλά και μαύρες αποχρώσεις από το κατάστημα The North Face αλλά κι η δερμάτινη καφέ τσάντα ταξιδιού Nelson από το κατάστημα Tumi, είναι μερικές από τις επιλογές που μπορείτε να εξετάσετε.

Flight mode is on!

Αν έχετε επιλέξει να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, το μόνο σίγουρο είναι πως θα χρειαστείτε μία εύχρηστη και λειτουργική βαλίτσα καμπίνας. Οπότε, είτε επιλέξετε την πράσινη βαλίτσα καμπίνας με σύστημα κλειδώματος τριών σημείων από το κατάστημα Samsonite, είτε την μπλε βαλίτσα καμπίνας της σειράς X- Travel Sky από το κατάστημα Bag Stories, θα μπορείτε να ζήσετε ξέγνοιαστα την πτήση σας. Ωστόσο, μία τσάντα backpack είναι πάντα απαραίτητη όπου κι αν βρεθείτε, γι’ αυτό η μαύρη δερμάτινη τσάντα πλάτης Montblanc Extreme με δύο θήκες από το κατάστημα Type Center, μπορεί να σας εξυπηρετήσει.

Self-cleaner water

Όταν αναφερόμαστε σε essentials ταξιδιού, δεν γίνεται να παραλείψουμε το LARQ μπουκάλι PureVis σε αποχρώσεις γκρι και λευκού από το κατάστημα Tricks & Treats, που μπορεί να «καθαρίσει» το νερό που έχετε τοποθετήσει για ώρα μέσα. 

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa