Light Packing - The Black Edition: Τα απαραίτητα για τις διακοπές σας

Το να πάρετε μαζί σας τα απαραίτητα για μια καλοκαιρινή απόδραση, δεν σημαίνει ότι πρέπει να θυσιάσετε κάτι από το στιλ σας, ειδικά αν το μαύρο είναι το χρώμα της επιλογής σας. Ορίστε λοιπόν ο οδηγός σας για μια minimal, all black γκαρνταρόμπα διακοπών. 

Poolside Chic

Ξεκινήστε με τα βασικά για την παραλία που θα σας εξασφαλίσουν τo απαραίτητό diva effect. Το bikini top Black Waves – κατάστημα Calzedonia - είναι η επιτομή του κλασικού μαγιό, προσφέροντας κολακευτική εφαρμογή και minimal σχεδιασμό που συνδυάζεται τέλεια με οποιοδήποτε bikini bottom. Συμπληρώστε την εμφάνισή σας, με ένα μπεζ ψάθινο καπέλο με μαύρες λεπτομέρειες – κατάστημα Accessorize - το οποίο όχι μόνο προσφέρει σκιά αλλά προσθέτει μια πινελιά φινέτσας στο σύνολό σας. Μην ξεχάσετε να φορέσετε τις σαγιονάρες You Trancoso Premium – κατάστημα Havaianas - που συνδυάζουν άνεση και στιλ, καθιστώντας τις κατάλληλες τόσο για τις αμμώδεις ακτές όσο και για τις βόλτες στην πόλη.

Black Glam 

Για μια effortless μετάβαση από τη μέρα στη νύχτα, το μόνο που χρειάζεστε είναι κάποια ευέλικτα items. Το μαύρο strappy top με λεπτομέρεια από φιόγκο – κατάστημα Stradivarius - είναι μια chic επιλογή για κάθε βραδινή έξοδο, προσθέτοντας μια νότα θηλυκότητας στο ντύσιμό σας. Συνδυάστε το μαύρο midi φόρεμα με λεπτομέρειες ζακάρ ύφανσης – κατάστημα Funky Buddha – με χρυσά κοσμήματα για μια πιο επίσημη εμφάνιση που αποπνέει κομψότητα και χάρη. Extra bonus: αυτά τα items μπορούν να αναμειχθούν και να συνδυαστούν για να δημιουργήσετε πολλαπλά σύνολα, ιδανικά για κάθε περίσταση που μπορεί να προκύψει στις διακοπές σας, από ρομαντικά δείπνα μέχρι βραδινά cocktails στην παραλία.

Travel Companions

Κανένα ταξίδι δεν είναι πλήρες χωρίς τις σωστές αποσκευές και αξεσουάρ. Η βαλίτσα καμπίνας Slim Shadow -brand Delsey, κατάστημα Bag Stories - είναι μια timeless και πρακτική επιλογή, που εξασφαλίζει ότι τα πράγματά σας είναι καλά οργανωμένα και μπορούν να μεταφερθούν με ευκολία. Για μικρότερα ταξίδια ή πρόσθετες χειραποσκευές, το μαύρο sac voyage Voyager Venice – κατάστημα Tumi - προσφέρει άφθονο χώρο και στιλ. Τέλος, η μαύρη τσάντα Every Time 2.0 – κατάστημα Samsonite – είναι αρκετά ευρύχωρη για τα απαραίτητα ώστε να μην αποχωριστείτε ποτέ τα καλλυντικά αλλά και τα αγαπημένα σας κοσμήματα στο πλοίο ή το αεροπλάνο ενώ ταξιδεύετε. 

Βαλίτσα καμπίνας slim Shadow Black, Delsey

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa