La Pasteria: Μία casual dining ιταλική εμπειρία

Το καλοκαίρι είναι εδώ και αν είστε λάτρεις της ιταλικής κουζίνας, τότε σίγουρα έχετε ονειρευτεί μία αυθεντική casual dining ιταλική εμπειρία στο La Pasteria.

Begging with antipasti

Η ιταλική κουζίνα πράγματι, αποτελεί μία διαχρονικά αγαπημένη επιλογή, χάρη στους πρωτότυπους συνδυασμούς γεύσεων και τις εκλεκτές πρώτες ύλες της. Πόσο μάλλον, όταν αυτά συνδυάζονται με ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, με «σήμα κατατεθέν» του την ανοιχτή κουζίνα και την άψογη εξυπηρέτηση, όπως το La Pasteria. Κάπως έτσι και εμείς, δεν χάσαμε την ευκαιρία να το επισκεφθούμε, ξεκινώντας με την επιλογή της σαλάτας Verde del Pastore, με ρόκα, μαρούλι, σπανάκι και φρεσκοψημένο μανούρι με sauce από μπαλσάμικο και λιαστή ντομάτα και παίρνοντας μία πρώτη «γεύση» γι’ αυτό που θα ακολουθούσε.

Pasta all the way

Η αλήθεια είναι πως μας είχε ανοίξει ήδη η όρεξη, όταν το τραπέζι μας γέμισαν οι δύο επιλογές ζυμαρικών που θα εξέπλητταν σίγουρα κάθε Italian lover. Ποιες ήταν αυτές; Από τη μία, επιλέξαμε την Carbonara Prosciutto di Parma με σάλτσα από κρέμα γάλακτος και φρεσκοκομμένο προσούτο Πάρμας και από την άλλη, τις Pappardelle con Pollo Macinato al Tartufo με κιμά από κοτόπουλο, κρέμα γάλακτος και αυθεντική πάστα τρούφας από την περιφέρεια της Ούμπρια. Και με την πρώτη μπουκιά, είχαμε ήδη «ταξιδέψει» νοητά στα παραθαλάσσια χωριά της Ιταλίας. 

Original Italian experience

Φυσικά, όπως τα γεύματα κάθε γνήσιου Ιταλού, έτσι και το δικό μας συνοδεύτηκε από δύο εκλεκτές ποικιλίες λευκού και κόκκινου κρασιού, που βρήκαμε στο menu του La Pasteria. Αν, λοιπόν, είστε λάτρεις της ιταλικής κουζίνας, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο μέρος, όπου είτε επιλέξετε μία κλασική pasta, είτε αποφασίσετε να δοκιμάσετε ένα από τα γνήσια ιταλικά γλυκά με συνοδεία ενός espresso ή ακόμη και να δροσιστείτε απλά με ένα cocktail στον χώρο του bar, θα ζήσετε μία αυθεντική casual dining ιταλική εμπειρία. Ο λόγος για το La Pasteria.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa