Τα καλοκαιρινά ρούχα και αξεσουάρ που θα λατρέψουν τα μικρά σας

Τα παιδιά μεγαλώνουν και αναπτύσσονται γρήγορα! Με τις διακοπές να βρίσκονται προ των πυλών, μαζί με όλες τις βόλτες στην πόλη, τα μουσεία και τα πάρκα, ήρθε ο καιρός να κάνετε μία εξόρμηση με τα παιδιά σας και να αγοράσετε όλα εκείνα τα ρούχα και αξεσουάρ που θα σας χρειαστούν φέτος το καλοκαίρι.

Ένα ψάθινο καπέλο είναι το αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα της κόρης σας. Είναι ό,τι καλύτερο για να αναδείξει το στιλ της μικρής σας εξερευνήτριας, δεν νομίζετε; Θα το βρείτε στο κατάστημα Το Γαϊτανάκι, σε ροζ χρώμα που λατρεύουν όλα τα κορίτσια. Η athleisure μόδα παραμένει στα hot trends και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά τα παιδιά που παρακολουθούν τους αγαπημένους αθλητές, ηθοποιούς και τραγουδιστές. Η φανέλα Jordan, για παιδιά, διαθέτει rib λαιμόκοψη, ενώ οι εμπνευσμένες λεπτομέρειες από τον Michael Jordan ολοκληρώνουν το sporty look. Πού θα τη βρείτε; Στο κατάστημα Zakcret Sports. Επισκεφθείτε το κατάστημα Petit Bateau για να ανακαλύψετε την κοντομάνικη μπλούζα με σχέδιο, υπέροχα παριζιάνικα μοτίβα σε μπλε, κόκκινο και λευκό χρώμα, που θα κάνει κάθε κορίτσι να ταξιδέψει στην πόλη του φωτός. Οι μαμάδες λατρεύουν τα σετ περισσότερο από οποιαδήποτε άλλα ρούχα. Στο κατάστημα Frattina θα βρείτε αυτό το μοναδικό σετ. Η μπλούζα είναι διακοσμημένη στο μπροστινό μέρος με ένα άκρως εντυπωσιακό ocean badge χαρίζοντας μια καλοκαιρινή διάθεση, ενώ το σετ ολοκληρώνεται με την ελαστική κίτρινη βερμούδα κάνοντας ξεχωριστές τις καλοκαιρινές βόλτες.

Λευκό, αμάνικο t-shirt, Jordan

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Γαλάζιο t-shirt Paris

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Παιδικό σετ μπλούζα & σόρτς, Lapin

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Βόλτα στην πόλη ή την παραλία δεν γίνεται χωρίς ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που θα ολοκληρώσει οποιοδήποτε stylish look. Τα γυαλιά ηλίου σε rainbow απόχρωση από το κατάστημα Accessorize δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή της μικρής σας! Η βόλτα στην παραλία εκτός από το μαγιό και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, χρειάζεται και την αγαπημένη του πετσέτα. Στο κατάστημα Μουστάκας toys signature store θα βρείτε μία ποικιλία από βαμβακερές πετσέτες με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών. Το δέρμα μετά τη θάλασσα θέλει περιποίηση και φροντίδα. Γι' αυτό λοιπόν βρήκαμε την εξαιρετικά απαλή κρέμα Scrumptious baby cream για το πρόσωπο και το σώμα. Πρόκειται για μία έξτρα ενυδατική κρέμα που αφήνει το δέρμα απαλό και λείο. Τι την κάνει να ξεχωρίζει; Η φυτική οργανική άρνικα, η καλεντούλα, το δεντρολίβανο, το αγγούρι και το cranberry. Θα την βρείτε στο παιδικό κομμωτήριο Dancing Scissors.

Παιδικά γυαλιά ηλίου - ουράνιο τόξο

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Παιδική πετσέτα θαλάσσης Mickey Μouse

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Καλοκαίρι χωρίς LEGO Friends δεν γίνεται. Την μέρα που τα παιδιά θα προτιμήσουν να κάτσουν στο σπίτι αντί να βγουν βόλτα, δεν έχουν παρά να περάσουν την ώρα τους δημιουργικά. Πώς; Με αυτό το ιστιοπλοϊκό παιχνίδι από το κατάστημα LEGO.

Friends, Stephanie - Ιστιοπλοϊκή περιπέτεια

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa