Μικρές tech προσθήκες για τη βαλίτσα των καλοκαιρινών μας διακοπών

Ανάμεσα στα αντικείμενα που έχει κάποιος στη shopping list του, σίγουρα, μια ιδιαίτερη θέση έχουν και όλα αυτά τα gadgets, ή τα προϊόντα τεχνολογίας, που έχουν φτιαχτεί για να κάνουν τη ζωή πιο εύκολη και fun!

Wireless ακουστικά για αρμονία με στυλ

Tα ακουστικά είναι μία προσθήκη που κάθε music lover θέλει να έχει στις καλοκαιρινές του αποδράσεις, είτε για τις ώρες του ταξιδιού που, συνήθως, δεν περνούν γρήγορα, είτε για το πολυαναμενόμενο relaxing time σε κάποια απόμερη παραλία. Τα ασύρματα ακουστικά Fresh 'n Rebel Caps, από το κατάστημα Public, με bluetooth και μοντέρνο σχεδιασμό, είναι η ιδανική επιλογή για τη summer μουσική που λατρεύεις. 

Για στιγμές χαραγμένες στον χρόνο

Μια φωτογραφική μηχανή τσέπης με πλήρες εύρος ζουμ, συμπαγής σχεδίαση οπτικών στοιχείων υψηλής ανάλυσης, γρήγορο σύστημα επεξεργασίας εικόνας και πολλά ακόμη ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, είναι σίγουρα μία καλή ιδέα που θα μας ανταμείψει, για στιγμές ανεξίτηλες στον χρόνο. Η Sony DSC-RX100M6, από το κατάστημα Sony Center, θα μας χαρίσει τις πιο όμορφες στιγμές με ένα… κλικ!

Για μουσική πάντα και παντού

Το φορητό bluetooth ηχείο της Legami Milano, από το κατάστημα Tricks & Treats είναι ένα gadget που σίγουρα θα θέλεις να έχεις στην βαλίτσα των διακοπών σου. Με βαθμό προστασίας IPΧ4, μπορούμε να το πάρουμε στη θάλασσα ή την πισίνα, καθώς έχει προστασία σε ρίψεις νερού.

H χαλάρωση είναι το «Α» και το «Ω»

Από την άλλη ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τα πιο μακρινά ταξίδια είναι το Hooded Tranquillity Pillow, από το brand Travel Blue, που θα το βρούμε στο κατάστημα Bag Stories.

Εργονομικό μαξιλάρι ταξιδίου, Travel Blue

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Για να έχουμε τη λύση που ψάχνουμε… εύκολα και γρήγορα

O φορητός συμπιεστής αέρα XIAOMI Mi Portable Air Pump, από το κατάστημα Mi Store, με επαναφορτιζόμενη μπαταρία 2000mAh, θα μας δώσει τη λύση, είτε πρόκειται για την μπάλα του beach volley, είτε για το ελαστικό του αυτοκινήτου μας, που χρειάζεται επειγόντως αέρα!

Δίνουμε προσοχή στην ασφάλειά μας

Αν φέτος επιλέξεις να ταξιδέψεις με αεροπλάνο πρέπει να επισκεφθείς το κατάστημα Samsonite. Εκεί, θα βρεις τον εξαιρετικά στιβαρό ιμάντα από πολυπροπυλένιο με πλέγμα, ο οποίος προσαρμόζεται ώστε να χωράει σε αποσκευές έως 182 cm.  

Φορητός, ηλεκτρικός, συμπιεστής αέρα, Xiaomi

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μπλε ιμάντας βαλίτσας

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Βάζουμε τις αγαπημένες μας μελωδίες… στο τέρμα

Η αγαπημένη μας μουσική είναι αναπόσπαστο «κομμάτι» των διακοπών μας. Το Marshall Emberton, αδιάβροχο ηχείο Bluetooth 20W με διάρκεια μπαταρίας έως 20 ώρες, από το κατάστημα iStorm, είναι η No1 επιλογή όλων των lux lifestyle lovers και δεν γίνεται να λείπει από τη βαλίτσα μας. Ο ήχος είναι πλούσιος, ζωντανός και πεντακάθαρος, για να φέρουμε μαζί μας τη διασκέδαση, όπου και εάν βρεθούμε!

Οργανώνουμε σωστά τη βαλίτσα μας

Ένα travel kit είναι χρήσιμο για κάθε απόδραση από την καθημερινότητα. Το Teron travel kit από το κατάστημα Tumi, οργανώνει όλα τα προϊόντα περιποίησης για το ταξίδι, είτε κάνουμε διακοπές διαρκείας, είτε πηγαίνουμε για ένα τριήμερο στην εξοχή.

Νεσεσέρ McLaren Teron

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa