Athleisure look: Επτά casual & chic επιλογές για να εντάξετε στις εμφανίσεις σας

Αν νομίζετε ότι τα αθλητικά items είναι μόνο για το γυμναστήριο, τότε κάνετε λάθος. Το sporty style είναι μία από τις πιο επίκαιρες τάσεις των τελευταίων σεζόν και χαρίζουν άνεση και στυλ στις καθημερινές μας εμφανίσεις. 

Το ελαστικό crop top για το καλοκαίρι

Αν σας αρέσει η τάση των crop tops, τότε το συγκεκριμένο item από το κατάστημα Adidas και τη συλλογή της Stella McCartney θα γίνει το νέο σας αγαπημένο σας. Κατασκευάστηκε σε συνεργασία με τη Wolford από εξαιρετικά μαλακό, υψηλής ποιότητας 100% ανακυκλωμένο νήμα. 

Το διαχρονικό blue hoodie

Ακόμη και αν είναι καλοκαίρι, ένα κλασικό blue navy φούτερ, όπως αυτό από το κατάστημα Napapijri, είναι ιδανικό για τα βράδια των διακοπών. Συνδυάστε το με ένα denim παντελόνι σε κλασική ή λευκή απόχρωση.

Ένα printed t-shirt για all day εμφανίσεις

Εκτός από το σχέδιο, η ποιότητα είναι ένα βασικό ζητούμενο στα καλοκαιρινά μπλουζάκια. Το γαλάζιο printed t-shirt που θα βρείτε στο κατάστημα The North Face μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί στο γυμναστήριο, την παραλία ή το γρήγορο καφέ με τους φίλους. 

Τα sneakers είναι τα αγαπημένα παπούτσια κάθε γυναίκας

Κομψά και άνετα, τα sneakers μπήκαν στη ζωή μας, για να δώσουν στυλ στα everyday looks μας. Στο κατάστημα Runner Store βρήκαμε τα πιο ανάλαφρα running αθλητικά από το brand saucony, με μαλακή σόλα και μοναδικό design.

Adidas

Aθλητικό crop top Adidas by Stella McCartney

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Σκούρo μπλε φούτερ με logo

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μπλε crop top με print

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Γυναικεία sneakers Ride 15, Saucony

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Athleisure style και στα πουκάμισα

Στο κατάστημα Vans τα χρώματα και τα retro inspos θα σας συναρπάσουν. Το printed αέρινο πουκάμισο της νέας τους σειράς με retro flower τύπωμα σε relaxed fit έχει την ιδανική γραμμή και συνδυάζεται εύκολα με τα πάντα.

Classic logo t-shirts

H 90s αισθητική έχει επιστρέψει δυναμικά στις τάσεις της σεζόν. Μπορείτε να φορέσετε ξανά τα αγαπημένα t-shirts με logo μπροστά, όπως αυτό που βρήκαμε στο κατάστημα Diesel, σε μαλακό, λευκό, βαμβακερό ύφασμα. 

Πουκάμισο Retro Flower

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Λευκό t-shirt με κόκκινο logo

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Το ελαστικό denim παντελόνι που θα φοράς καθημερινά

Τα denim παντελόνια ακολουθούν την τάση του athleisure style και γίνονται πιο άνετα από ποτέ. Θα ξεχωρίσετε από το κατάστημα Freddy, το λευκό jean παντελόνι τους, σε skinny fit, με ελαστική μέση που προσαρμόζεται σε κάθε σωματότυπο. 

Λευκό ελαστικό jean

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa