Οι Golden Foodies στο Cultivos: lunch break στο Golden Hall!

Κάθε Σεπτέμβρη η υπόσχεση που δίνετε στον εαυτό σας, επιστρέφοντας στους γρήγορους και έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, είναι μία: Να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας. Πόσο εύκολο είναι όμως, τελικά, να διατηρείτε μία ισορροπία στην καθημερινότητά σας; 

Ξεκινώντας από τις διατροφικές συνήθειες το premium café Cultivos Coffee με εξαιρετικής ποιότητας και προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, σας προσκαλεί να δοκιμάσετε το menu του και να βρείτε τη δική σας αγαπημένη healthy συνήθεια. Sandwich οκτάσπορο ολικής άλεσης με κοτόπουλο και χούμους, pinsa margarita ή gnocchi Bolognese; 

Όταν η ιεροτελεστία του lunch break «κρύβεται» σε κάθε πιάτο

Η ανώτερη εμπειρία tasting των Golden Foodies ξεκίνησε με το πιάτο που επέλεξε ο wine lover της παρέας και δεν ήταν άλλο από ένα Classic Burger, με ζουμερό μοσχαρίσιο μπιφτέκι και λιωμένο τυρί cheddar, το οποίο συνοδευόταν από γαλλική σαλάτα και τραγανές τηγανιτές πατάτες. Αυτήν τη φορά, θέλοντας να κάνει τη διαφορά όμως, προτίμησε ένα δροσιστικό Aperol Spritz.

Το salad bowl που έφτασε στο τραπέζι, ήταν επιλογή της τολμηρής της παρέας, που ενθουσιάστηκε με τον συνδυασμό γεύσης του Fusilli και Καρύδια. Πρόκειται για fusilli ολικής άλεσης με λιαστή ντομάτα, ψητά λαχανικά, τοματίνια, καρύδια, τριμμένη φέτα, φύτρες Άλφα Άλφα και vinaigrette καρύδι. Τσουγκρίζοντας με μία δροσιστική μπύρα στο χέρι, μας αποκάλυψε πως πρόκειται για έναν γευστικότατο συνδυασμό, που εξέπληξε τον ουρανίσκο της.

Πώς αλλιώς θα μπορούσε να ολοκληρωθεί αυτή η γαστρονομική εμπειρία, εάν όχι με μία ιδιαίτερη συνταγή, όπως είναι τα Fusilli με κρέμα παρμεζάνα, σπανάκι, κουκουνάρια και μυρωδικά; Πρόκειται για την επιλογή της food expert, την οποία συνόδευσε με ένα ποτήρι λευκό κρασί. 

Αν θέλετε η ιεροτελεστία του lunch break να γίνει μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας, τότε δοκιμάστε να κάνετε την αρχή, με ένα mini break από τη δουλεία σας στο Cultivos Coffee. Φυσικά, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και έναν καφέ υψηλής ποιότητας, ώστε να συνεχίσετε την ημέρα σας παραγωγικοί! 

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa