Men’s fashion: Τα casual chic πανωφόρια που φοριούνται all day και δίνουν boost στις εμφανίσεις σας

Αν υπάρχει μία στυλιστική αγορά που βρίσκεται στην κορυφή της shopping list σας την περίοδο που διανύουμε, αυτή είναι σίγουρα το overcoat που θα σας συντροφεύει όλη την μέρα και θα προσθέτει γοητεία στις εμφανίσεις σας. 

Για όλες τις smart-casual περιστάσεις που μπορεί να προκύψουν τη φετινή σεζόν, το ColdControl φουσκωτό μπουφάν σε μπλε χρώμα από το κατάστημα Gap, είναι στα must-haves της εποχής. Ένα bomber jacket δεν γίνεται να λείπει από την γκαρνταρόμπα σας φέτος. Το διαχρονικό σχέδιο, που φορέθηκε πρώτα από τους πιλότους της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας, συνεχίζει να γοητεύει τους fashionistas που το επιλέγουν σε πολλές street style εμφανίσεις τους. Και το bomber jacket από το κατάστημα Diesel σίγουρα ξεχωρίζει. Ένα αμάνικο casual πανωφόρι είναι πάντα απαραίτητο για μία all day εμφάνιση. Το lightdown jacket σε μπλε χρώμα από τη Gant, με φτερό πούπουλο εσωτερικά, αποτελεί ιδανική επιλογή για αυτήν την εποχή, που ο καιρός είναι ακόμη άστατος.

Μπλε καπιτονέ μπουφάν

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μπεζ bomber jacket W-Spleak

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μπλε αμάνικο jacket

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Αν η μόδα είναι συνυφασμένη με επιλογές που κάνουν το δικό τους statement, τότε αυτήν τη σεζόν το αντρικό στυλ θα «υποκλιθεί» στο colour-block jacket της Lacoste, που θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα. Για εσάς που το country στυλ είναι το αγαπημένο σας, μία είναι η επιλογή: Barbour. Εκεί θα βρείτε το Barbour Ogston waxed cotton jacket, ένα casual και stylish πανωφόρι για όλες τις ώρες της ημέρας. Τι θα λέγατε αν στις φθινοπωρινές σας αγορές, περιλαμβανόταν και ένα rock πανωφόρι; Ήρθε η ώρα να πείτε «ναι» στο καρό κόκκινο-μαύρο μπουφάν από το κατάστημα Replay.

Ανδρικό αδιάβροχο μπουφάν με τρία χρώματα

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μπλε κερωμένο μπουφάν Ogston

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Κόκκινο κάρο overshirt

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Αυτήν τη σεζόν, τα runways «τιμούν» την κομψότητα του δέρματος. Ένα μαύρο δερμάτινο, all time classic πανωφόρι από την εταιρεία Trussardi επομένως, είναι η πιο σίγουρη επιλογή, για μοναδικές και stylish αντρικές εμφανίσεις. Casual is the new chic! Το μπλε πανωφόρι του La Martina είναι σχεδιασμένο με βάση αυτήν τη λογική, έτσι ώστε να αναδεικνύει το μοναδικό στυλ κάθε άνδρα, που θέλει να είναι κομψός από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Trussardi

Μαύρο δερμάτινο biker jacket

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μπλε bomber jacket με σατινέ υφή

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa