Barbour

H Barbour ιδρύθηκε το 1894 στη βορειοανατολική Αγγλία και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα και ιστορικότερα οικογενειακά Brands της Βρετανίας. Είναι καθιερωμένη για τα iconic κερωμένα αδιάβροχα μπουφάν της, ενώ διαθέτει μια πλούσια ποικιλία σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Η Barbour είναι ταυτισμένη με τη βρετανική ύπαιθρο και οι συλλογές της απαρτίζονται από υψηλής ποιότητας, πρακτικά ρούχα για την εξοχή, αλλά και πιο μοντέρνες lifestyle επιλογές. Μέχρι σήμερα, οι νέες συλλογές του Barbour αντλούν έμπνευση από τα αρχεία της εταιρείας που χρονολογούνται από το 1910 και κάθε σεζόν τα κλασικά σχέδια αναβιώνουν σε πιο μοντέρνες εκδόσεις για να καλύψουν τις σημερινές στυλιστικές απαιτήσεις.

Επισκεφθείτε το νέο κατάστημα Barbour, στο ισόγειο του Golden Hall και ανακαλύψτε ανδρικές και γυναικείες συλλογές σε ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ, που θα δώσουν βρετανικό αέρα στο look σας!

Barbour
Barbour
Barbour

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa